Z hráčů se stávají sportovci
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky Článek Z hráčů se stávají sportovci

Z hráčů se stávají sportovci

Michal Kovář

Michal Kovář

6. 2. 2018 16:12

Dallas Fuel boří stereotypy.

Reklama

Přeci není možné, aby počítačové hry byly zařazeny na olympiádu. Vždyť ti hráči jenom sedí za stolem, hýbou myší, cpou se brambůrky a po litrech je zalévají energetickým nápojem. Ačkoli tato tvrzení mohou být u některých obyčejných hráčů pravdivá, nelze je ztotožňovat s osobami, které předvádějí profesionální výkony na nejvyšší úrovni jako je například Overwatch League.

Pravda, slovo "sportovec" málokoho napadne jako první, přesto podat nadstandardní výkon znamená být stoprocentně připraven po psychické i fyzické stránce, neboť ani jedno nelze vnímat odděleně. Pokud nebudete v dobré fyzické kondici, snadněji můžete podléhat psychické únavě, což v důsledku povede k nižší koncentraci v důležitých momentech.

To si uvědomují i v Dallas Fuel a všichni hráči mají nově naordinována fyzická cvičení společně se zdravým jídelníčkem. Takový hot-dog před zápasem s litrem slazeného nápoje asi není dobrou variantou. O novince informoval manažer Dallas Fuel, Mat Taylor.

Takové změny si však vyžádají dlouhodobější hodnocení a výsledky se nedostaví hned. Uvidíme, zda už během druhé části ligy budou hráči nastupovat na pódium po vzoru klasických kulturistů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama