Vrací se URF!
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Vrací se URF!

Vrací se URF!

Filip Vít

Filip Vít

17. 10. 2019 12:00

Slyšíte dobře. Do hry se vrací oblíbený mód. Nikoli ARURF. URF!

Reklama

Fanoušci zbystřete! Opět si budeme moci zahrát oblíbený URF. Ten se vrátí do hry díky desátému výročí League of Legends. Nebyla tedy lepší příležitost, aby se dlouhodobě žádaný mód objevil na našich obrazovkách. Zahrát si jej můžeme od 28. října 2019. K dispozici bude však na omezenou dobu.

Hráči už dlouhodobě žádali o návrat URFu. Pokud měl někdy nastat čas, aby se mód přivedl zpět do hry a zkusil, je to rozhodně při oslavování desátého výročí od založení hry. Riot vysvětluje, že situaci bere jako formu poděkování svým příznivcům. Návrat URFu však vnímá jako jakýsi „experiment“, neboť v minulosti má mód z dlouhodobého hlediska negativní dopad na hráče, kteří později přestanou hrát úplně. Pokud i přes zavedené změny, které Riot v módu provedl, dojde ke stejným dopadům, stane se URF speciální jednorázovou událostí.

Jakých změn se dočkáme?

  • Především se přidaly bany do champion selectu. Týmy nejdříve zabanují šampiony, poté se pustí do standartního výběru. Výběr bude probíhat „naslepo“. Díky tomu může dojít k zrcadlovým zápasům (budete hrát proti stejnému šampionovi).
  • Ze Summoner's Riftu se zde setkáme s prvky jako jsou pláty věží. Elder Dragon si prošel mírným nerfem.
  • Riot po týdnech testování provedl balancování všech postav. Také výrazně vylepšil proces, který používá při opravě šampionů.
  • Chybět nebude ani katapult z ARURFu.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama