Vrací se Capture the Flag
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky Článek Vrací se Capture the Flag

Vrací se Capture the Flag

Michal Kovář

Michal Kovář

7. 2. 2018 12:45

S několika zajímavými změnami a vlastní mapou.

Reklama

Zítra začínají oslavy nového čínského roku a hned první novinkou je prodloužení této významné události na čtyři týdny, aby co nejvíce hráčů získalo možnost okusit limitovanou porci zábavy. Součástí letošního eventu je nová mapa speciálně designovaná na herní mód Capture the flag a tradičně mnoho skinů a dekorativních předmětů.

Nová mapa se nachází v Thajsku a je oblíbeným turistickým místem pro návštěvníky z celého světa. Ayutthayu z jedné poloviny tvoří moderní městská zástavba a z druhé krásný historický chrám. Do Overwatch je převedena jako čistě Capture the flag mapa s nově představenými pravidly. Dosud se bitvy o vlajku odehrávaly pouze na zmenšených současných mapách a zážitek mohl působit rozpačitě.

Vrací se Capture the Flag

Capture the flag během oslav roku psa přichází o možnost remizovat. Týmy automaticky vstupují do náhlé smrti, kdy se k sobě obě vlajky významně přiblíží a šance na přenesní soupeřovy zástavy se rapidně zvýší. Nově také není potřeba vlajku dlouze sbírat, ale vaše postava ji uchopí okamžitě. Jakmile ji máte na zádech, veškeré schopnosti výrazně ovlivňující pohyb (blink, skok, teleportace...) zapříčiní, že vlajku upustíte na zem. Díky této novince se na hře mohou podílet i jiní hrdinové než pouze Tracer se svou nepolapitelnou abilitou Blink.

Třešničkou na dortu je představení dvoutýdenní kompetitivní sezóny právě pro Capture the flag. Odměnou pro nejlépe umístěné jsou unikátní spreje a profilové obrázky. Mimo to se můžeme těšit na šest legendárních skinů. Mercy a Genji mají zatím potvrzený každý po jednom.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama