Vizicsacsi si zahraje na Worlds 2021
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Vizicsacsi si zahraje na Worlds 2021

Vizicsacsi si zahraje na Worlds 2021

Tomáš

Tomáš

22. 9. 2021 19:00

Vizicsacsiho uvidíme na světovém šampionátu na Islandu

Reklama

Nedávno jsme vás v článku informovali, že legendární maďarský toplaner Vizicsacsi plánuje návrat do profesionálního hraní. Neuběhlo ani 14 dní a těsně před losováním skupin na světový šampionát ohlásila australská organizace PEACE, že právě tento veterán si na světovém šampionátu zahraje pod jejich týmem. Pro Vizicsacsiho je to obrovská šance předvést své výkony a upozornit tak evropské organizace, zda by s ním pro příští rok neuzavřeli smlouvu.

Vizicsacsi si zahraje na Worlds 2021

V týmu působící topař Apii a jungler Leesa se bohužel světového šampionátu zúčastnit nemohou. Stále se měnící situace ve světě způsobila, že oba hráči musí zůstat doma. Vizicsacsi tak přijde jako náhrada. Organizace zatím neoznámila, kdo se usadí na místo junglera.

Oceánský tým PEACE porazil poměrem 3:0 ve finále PGG, kteří ukázali úctyhodné výkony na letošním turnaji MSI. Dnešním dnem byla také pro tým PEACE vylosována Play-in skupina, kde australští draci narazí na dva jasné favority skupiny HLE a LNG. Dále je ve skupině tým INF z Latinské Ameriky a RED Canids z Brazílie. Do vyřazovacích bojů však postupují z obou skupin všechny týmy kromě posledního. Snad se dočkáme nějakého upsetu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama