Vizicsacsi hlásí návrat na Summoner's Rift
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Vizicsacsi hlásí návrat na Summoner's Rift

Vizicsacsi hlásí návrat na Summoner's Rift

Tomáš

Tomáš

8. 9. 2021 12:00

Legendární toplaner hledá angažmá v LEC.

Reklama

Jako blesk z čistého nebe včera na Twitteru přišlo oznámení od legendárního toplanera, že po dvouleté pauze od kompetetivního hraní plánuje návrat do LEC. Maďarského veterána váže historie hlavně k týmům Unicorns of Love, Schalke 04 a v neposlední řadě také Splyce, kde spolu s Humanoidem potrápili na Worlds 2019 ve čtvrtfinále partu z SKT.

Vizicsacsi říká, že po jeho angažmá v Splyce si potřeboval dát větší pauzu od hraní a chtěl zkusit v životě nové věci, které mu gaming bránil dělat. V tomto období měl čas si urovnat všechny myšlenky a pocity. Navíc našel svou motivaci a zase si začal užívat lolko víc a víc.

V posledních měsících se zase pustil do spamování her v SoloQ a soustředil se na to, aby se dostal zpět do formy. Nyní se už však cítí skvěle poté, co velice rychle dosáhl Challengeru a rank 1 Poppy na světě. Oprášit si své “LEC znalosti” mohl také jako poziční trenér v celku MAD Lions, kde pomáhal tureckému toplanerovi Armutovi. Jeho hlavní motivací pro návrat je být nejlepší a dosáhnout toho, k čemu se už několikrát přiblížil, ale nikdy nezískal – titul LEC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama