V sobotu startuje první sezóna Contenders
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport Článek V sobotu startuje první sezóna Contenders

V sobotu startuje první sezóna Contenders

Michal Kovář

Michal Kovář

18. 8. 2017 14:00

Development league se otevře šestnácti týmům na dvou kontinentech.

Reklama

Po masivní nulté sezóně, do které se zapojilo na stovky týmů v Severní Americe i Evropě, začíná první plnohodnotné Contenders s osmi kvalifikovanými týmy v každém regionu. Již tuto sobotu 19. srpna otevřou první zápasy základní fázi turnaje vrcholící 7. - 8. října v offline finále. Atraktivitě by mělo pomoci i dvojnásobné navýšení prize money na 100 000 dolarů a přítomnost skautů z Overwatch League. Přestupové okno se uzavírá až koncem tohoto roku a nově vznikající týmy musejí pomalu začít plnit soupisky. I tentokrát do vyřazovací části Contenders postupují pouze čtyři nejlepší. Bližší informace o podobě a místě finálových zápasů dosud nebyly zveřejněny.

Kvalifikované týmy - Evropa

Tým # Info
eUnited 1. Mají za sebou bouřlivou minulost, kdy se z názvu týmu vytratilo písmeno "R" (Reunited). Soupiska složená z reprezentantů pro World Cup si ale klade jen nejvyšší cíle.
123 2. Finalisté posledního ročníku podlehli eUnited 1:4. S několika změnami v sestavě se opět pokusí atakovat nejvyšší příčky.
Cloud9 3.-4. Cloud9 sice v americké části vypadl již ve skupinové fázi, ale akvizice evropského týmu Laser Kittenz umožnila týmu i nadále pokračovat a vytvářet farmu pro elitní tým v Overwatch League sídlící v Londýně.
Bazooka Puppiez 3.-4. Bazooka Puppiez v playoff narazili na tým 123, který byl nad jejich síly. S minimem změn a dvěma náhradníky vstupují do první sezony.
GamerzOrigin 5.-8. Podobně jako Cloud9 i GamerzOrigin vypadli ve skupinové fázi. Do nového ročníku je posunula až akvizice Movistar Riders.
Singularity 5.-8. Po nepřesvědčivých výsledcích dostali hráči naordinován přísný trénink. Projeví se předsezónní příprava i na výsledcích?
Team Gigantti 5.-8. Bývalí Ninjas in Pyjamas a Rest in Pyjamas konečně nalezli finální jméno. Přinese nové zázemí i nějaké ovoce?
Mysfits 5.-8. Zdánlivě neporazitelný tým v rámci skupinové fáze naprosto selhal už v prvním zápase pavouka. Dovede TviQ svůj tým do top 4?

Rozpis zápasů

Každý víkend až do 24. září nás čekají čtyři komentované zápasy základní části vždy od 19:00. Výjimkou jest jen 8. září a 22. záři, kdy bude jeden ze zápasů přesunut do páteční předehrávky. 

V sobotu startuje první sezóna Contenders

Odkaz na živá vysílání

​​​​​​

Budete v sobotu sledovat Contenders?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama