V předsezóně dorazí nové předměty pro mágy, tanky a asasíny
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek V předsezóně dorazí nové předměty pro mágy, tanky a asasíny

V předsezóně dorazí nové předměty pro mágy, tanky a asasíny

Reibl

Reibl

25. 9. 2021 16:00

Mana předmět pro tanky a defenzivní AP předmět pro mágy.

Reklama

V nadcházející předsezóně můžeme očekávat mnoho menších změn. Alespoň takto Riot nastínil situaci před více jak měsícem. V plánu je například přidání několika nových předmětů pro třídy postav, které trpí nedostatkem diverzity. Na ty se dnes zaměříme.

Předměty pro mágy

Třída mágů obdrží hned dva nové předměty. Prvním je mýtický obranný předmět s komponentem Lost Chapter. Mělo by jít o alternativu k Everfrostu s lehce jiným využitím. Síla Everfrostu tkví v znehybnění cíle, na kterého útočíte. Nový předmět by měl spíše chránit nositele před útočníky a po vykonání své funkce ztratit část své síly.

Mágové dostanou i druhý předmět z kategorie legendárních. Půjde v podstatě o AP alternativu k Serpent's Fang. Jeho hlavní zbraní tak bude zvýšené poškození do cílu se štítem. Další vlastnosti bude magic penetration proti cílům s nízkým zdravím a šampionům, jež na sobě měli nedávno štít. Předmět si určitě oblíbí postavy disponující burstem.

Předměty pro tanky

Supporti často brali Locket of the Iron Solari, pokud chtěli získat defenzivní statistiky. Nový mýtický předmět by jim mohl dát další volbu. Jeho hlavní zbraní se stane zvýšené poškození do okolních cílů. To nastane pouze, pokud znehybníte jednoho ze soupeřů. Předmět lze přiblížit k Abyssal Mask, která projde následně úpravou.

Druhý předmět pro tanky potěší postavy hladové na manu. Tento nový legendární předmět udělí štít pokaždé, když znehybníte nebo zpomalíte nepřítele. Nejspíše půjde o jasnou volbu na určité šampiony hned poté, co koupí mýtický předmět. Přidá totiž nositeli nemalé množství many.

Předmět pro asasíny

Nakonec zde máme asasíny. Nový předmět z řady legendárních nedodá burst, jak je tomu zvykem. Zaměří se spíše na rotaci schopností a nositeli přidá ability haste a efekt, který navrátí část cooldownu ultimátky, pokud cíl zemře do třech vteřin od konce vašeho posledního úderu.

Více bychom se měli dozvědět v novém LoL Pls před začátkem předsezóny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama