Riot představil plán pro předsezónu, ve hře nás čekají výzvy
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Riot představil plán pro předsezónu, ve hře nás čekají výzvy

Riot představil plán pro předsezónu, ve hře nás čekají výzvy

Reibl

Reibl

12. 8. 2021 13:00

Úprav se dočkají runy, draci i některé předměty.

Reklama

V rankedech již odstartoval poslední split což značí, že se konec letošní sezóny nezadržitelné blíží. Riot proto sdílel první informace o změnách, které nás nevyhnutelně na konci roku čekají.

Letošní předsezóny by zdaleka neměla být tak divoká jako minulé. Jen pro připomenutí, v minulých letech jsme se dočkali změn na Summoner’s Riftu v rámci Rise of the Elements. Od té doby draci mění půdorys mapy. O rok později přišel kompletní rework předmětů. Letošní změny budou menší, avšak dotknou se více aspektů hry.

Draci

Systém draků v čele se změnou mapy vnímá Riot jako úspěch. Každá hra díky nim působí jinak. Elder drak má sílu, která týmům pomáhá ukončit hry a většina duší nabízí znatelnou výhodu. Nicméně stále je co zlepšovat. V předsezóně tedy Riot upraví terénní změny a rozšíří dračí tématiku. Konkrétní informace dostaneme blíže ke konci sezóny.

Riot představil plán pro předsezónu, ve hře nás čekají výzvy

Předměty

Také předměty projdou jistou úpravou. Rozhodně nás nečeká další masivní rework. Tentokrát se vývojáři zaměří na rozšíření nabídky mýtických předmětů pro supporty. Jistou úpravou si projdou legendární předměty pro mágy, asasíny a tanky.

Riot představil plán pro předsezónu, ve hře nás čekají výzvy

Runy

Runy postihne podobný osud jako předměty. To znamená vylepšení problematických jedinců. Předělávkou si projdou klíčové runy v Inspiration větvi. Sekundární runy pak hodlá Riot balancovat.

Odměny za objectivy

Ve hře aktuální narazíme na odměny za zabití (bounties). Ty se zvyšují podle K/DA, farmy a dalších aspektů, ve kterých je hráč napřed. Riot by rád podobné odměny přenesl i na objectivy. Pokud jste tedy pozadu, získáte za zabití Barona Nashora více zlata. Aspoň teoreticky by takovýto systém mohl fungovat.

Riot tímto prohrávajícím týmům hodlá nabídnout další možnost, jak se vrátit do zápasu. Tato novinka by ovšem neměla uměle prodlužovat hry. Vývojáři tedy po představení hodlají odměny za objectivy velmi pečlivě balancovat a poslouchat zpětnou vazbu komunity.

Výzvy

Asi nejzajímavější novinkou mají být nové výzvy (Challenges). Oproti misím budou tyto výzvy pojaté dosti odlišně. Vaším úkolem bude dosáhnout nějakého milníku, který vás vystihuje. Hrajete rádi ARAM? V tom případě zkuste dosáhnout na 120 známek S. Jste dobří ve farmení, ale necháváte killy spoluhráčům? Možná máte talent na vyhýbání se skillshotům. Riot slibuje, že si zde každý najde svoji výzvu.

Riot představil plán pro předsezónu, ve hře nás čekají výzvy

Plnění těchto výzev postupně odemkne tituly, tokeny a ranky. Jejich náhled jsme mohli vidět v předělávce klienta.

Náročnost těchto výzev odpovídá krystalům zobrazeným níže.

Riot představil plán pro předsezónu, ve hře nás čekají výzvy

Více podrobností o předsezóně se dočkáme v září, kdy je nám odkryje vývojářský deník. V říjnu pak Riot vydá další video ze série LoL Pls. Následně se první změny dostanou na testovací PBE server.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama