To nejhorší za rok 2019 - ne všechno se nám líbilo
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek To nejhorší za rok 2019 - ne všechno se nám líbilo

To nejhorší za rok 2019 - ne všechno se nám líbilo

Reibl

Reibl

21. 12. 2019 15:30

Čím nás Riot letos naštval?

Reklama

Riot Games mají za sebou relativně úspěšný rok. Esport stále roste, nové hry jsou na dohled a lolko i po dekádě stále láká nové hráče. Přesto se vývojářům nepovedlo úplně vše. Pojďme si projít, čím vším nás Riot naštval a co by se dalo vylepšit.

3. místo – Představení Eternals

Samotný nápad je hrozně dobrý. Achievementy pro postavy, které ukládají počet použitých schopností, zásahů a statistik napříč hrami. Jenže provedení bylo žalostné. Riot původně přišel s tím, že Eternals budou pouze placené. Navíc jejich obsah nebyl dostatečně různorodý. Postupně přišlo drobné napravení. Eternals se v obchodě objeví i za modrou esenci a k dispozici dostaneme více druhů. Představení a vlastně celý placený koncept je však celkem fail.

2. místo – Odstranění Twisted Treeline

Tahle zpráva zabolela hodně z nás. Twisted Treeline byla krom Summoner’s Riftu jediná mapa, kde jste si mohli vybrat postavu. Zároveň šlo o rychlý herní režim, kde se daly využít jiné strategie. Mapa se s námi bohužel rozloučila na konci sezóny.

1. místo – Žádný Snowdown event

To nejhorší za rok 2019 - ne všechno se nám líbilo

Vánoce každý rok doprovází roztomilé zimní skiny. Ty patří k těm nejhezčím a tematicky dotváří vánoční atmosféru. Letos jsme se dočkali pouze Sugar Rush série skinů. Do hry se nedostal zasněžený Summoners Rift a v Poro Kingovi se nedá vybírat postava tak, jako minulé roky. Za nás velký palec dolů.

Mezi další věci, nad kterými by se měl Riot zamyslet, je třeba odstranění banů na ARAMu, či přístup k Fantasy LCS. Snad se to příští rok zlepší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama