Twisted Treeline končí, do konce roku se ještě objeví URF
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Twisted Treeline končí, do konce roku se ještě objeví URF

Twisted Treeline končí, do konce roku se ještě objeví URF

Giry

Giry

31. 7. 2019 23:00

Rozlučte se s 3v3 mapou. Máte čas do konce sezóny

Reklama

Riot včera večer vydal oznámení, které hovoří o budoucnosti různých herních módů – všech kromě klasického Summoner’s Riftu. V minulosti zkoušeli vývojáři různé herní módy, které si však hráče dlouho neudržely (Odyssey: Extraction, Star Guardian: Invasion a PROJECT: Overcharge). Narozdíl od toho herní módy jako ARURF nebo One-For-All hráli hráči i dlouho poté, co si je poprvé vyzkoušeli. Proto se Riot rozhodl soustředit se do budoucna na trvalé herní módy, které budeme moci hrát dlouhé roky.

Teamfight Tactics

TFT zůstane jako trvalý mód, i když se od klasické hry na Summoner’s Riftu výrazně liší. Vybudoval si za krátkou dobu velkou hráčskou základnu. V plánu jsou pravidelné aktualizace, noví šampioni a každoroční ranked sezóny.

ARURF+

URF je historicky nejpopulárnější herní mód (i když mu TFT šlape na paty). Vývojáři jsou spokojený se změnami, které jsme si už dříve letos vyzkoušeli, např. katapult pro šampiony nebo vylepšený drak, ale i zde jsou v plánu nějaké úpravy. Riot slíbil, že se ještě letos nějaké formy URFu dočkáme.

Nexus Blitz

Tento mód byl relativně oblíbený, ale nedosahoval takových čísel, které by přesvědčily Riot o jeho trvalé dispozici. Můžeme s ním však čas od času počítat.

ARAM

Riot v posledních dvou letech hodně experimentoval se změnami na Howling Abyss – od nového summoner spellu přes bany až po balanční úpravy speciálně pro tento mód. V plánu je s těmito balančními změnami pokračovat vždy jednou za několik patchů.

Twisted Treeline

A na závěr jedna smutná zpráva. Twisted Treeline už prý postrádá oddané hráče. Riot se proto rozhodl tento mód odebrat na konci sezóny. Stále za tento mód dostanete odměny na konci sezóny. Čeká na vás Victorious skin, pokud se dostanete alespoň do goldu, ale tento rok nebude k dispozici chroma pro tento mód. Pro nejzapálenější hráče 3v3 má Riot připravené drobné odměny, které dostanou poté, co bude mód odstraněn.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama