TL slaví výhru nad MAD, LGD na úvod zaváhali
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek TL slaví výhru nad MAD, LGD na úvod zaváhali

TL slaví výhru nad MAD, LGD na úvod zaváhali

Tereza

Tereza

25. 9. 2020 15:00

Konečně přišel den, na který se těšil nejeden fanoušek esportu. Podívejte se na report dnešních zápasů.

Reklama

I přes letošní netradiční podmínky je úspěšně za námi první den play-in fáze. Podívanou si pro nás připravili nejen organizátoři, stage doprovozená o světelnou show se opravdu povedla, ale i hráči. Již dnes nás totiž čekalo několik překvapení. 

MAD Lions vs INTZ

Ačkoliv INTZ bojovali proti našim evropským zástupcům zpočátku v téměř vyrovnané hře, po třiceti pěti minutách brazilský nexus vybuchuje pod náporem lvíčat s gold leadem téměř deset tisíc, ti si tak připisují první výhru. 

PSG Talon vs Rainbow7

Šance týmů prvního zápasu z druhé skupiny vypadaly rovněž vyváženě, nakonec však PSG Kaiwing s Bardem osladil protivníkům počáteční fázi hry –  ultimátní schopností zajistil několik zářezů pro svého junglera a z těsné situace v soupeřící bázi si odnesli vítězství. 

Legacy Esports vs INTZ

Brazilským INTZ se bohužel příliš nedařilo ani v jejich druhém zápasu. Získaná Mountain Soul nestačila, Legacy Esports převážili váhy na svoji stranu po dobře zahraném teamfightu o Elder buff, následně urvali i Barona a fanoušci OPL mohli slavit. 

LGD Gaming vs PSG Talon

Největší překvapení dnešního dne nepochybně přišlo od favorizovaných LGD v čele se známým junglerem Peantuem, podle mnohých neměli PSG se třemi náhradníky proti čínskému celku šanci. Druhý nejlepší tým z PSC však proti očekávání odchází z prvního hracího dne se skórem 2:0. 

Team Liquid vs MAD Lions. 

Dva favoriti na výhru celé skupiny, o tom, kdo bude mít navrch proběhlo několik diskuzí. Dnes nám předvedli vyrovnanou partii, nováčci z LEC se rvali jako lvi, ovšem tentokrát to na tým veteránů z Ameriky nestačilo. 

Druhý hrací den je již zítra, první utkání začíná opět v 10:00 našeho času. Kompletní souhrn informací o Worlds 2020 naleznete zde

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama