Tipy redakce: Kdo postoupí z play-in do skupin?
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Tipy redakce: Kdo postoupí z play-in do skupin?

Tipy redakce: Kdo postoupí z play-in do skupin?

Filip Vít

Filip Vít

23. 9. 2020 14:00 2

Které týmy mají největší ambice na postup do základních skupin?

Reklama

O rozlosování skupin v Play-in fázi jsme vás informovali už před týdnem v tomto článku. Souboje o postup do základních skupin začínají zítra 25.9. v 10:00 našeho času, kdy české duo z MAD Lions vyzve brazilský celek INTZ. Jaké naděje vkládáme do našich krajanů a jaké šance mají ostatní celky na postup z Play-in fáze?

Tipy redakce: Kdo postoupí z play-in do skupin?

Kompletní rozpis nadcházejících zápasů naleznete v eSportovém přehledu.


Skupina A

Predikce umístění Tým
1. Team Liquid
2. MAD Lions
3. Papara Supermassive
4. INTZ
5. Legacy Esports

Ve skupině A by si postup do další fáze turnaje měli pojistit MAD Lions a Team Liquid. Souboje amerického celku s evropským budou bezpochyby největším lákadlem Play-in fáze. Mírně favorizujeme čtyřnásobné šampiony LCS, kteří mají zkušenější hráče a mimo Tacticala jsme všechny mohli už na světovém šampionátu spatřit. Klíčový bude především souboj v jungli, kde se Broxah střetne s talentovaným Shadowem.

Třetí příčku by měli obsadit Papara Supermassive. Korejské hvězdy KaKAO a SnowFlower dovedli svůj tým k zisku titulu v TCL. Ve skupině A budou černým koněm, které nebude radno podceňovat.

Podceňovat by se neměly ani zbylé celky. Brazilci již několikrát v historii dokázali překvapit a zaskočit favority. I australský mistr Legacy Esports bude připraven potrápit své soupeře a obrat je o cenné body.


Skupina B

Predikce umístění Tým
1. LGD Gaming
2. PSG Talon
3. Unicorns of Love
4. V3 Esports
5. Rainbow7

Ve skupině B jsou jasným favoritem LGD Gaming. Čína v posledních letech jasně dominuje světu, díky čemuž si vysloužila na letošních Worlds čtyři místa pro své týmy. Peanut se svými kumpány bude chtít dokázat sílu LPL a je dost pravděpodobné, že ze skupiny postoupí bez jediného šrámu.

Boj o druhé místo bude velmi vyrovnaný. Hráči v růžových dresech v minulém roce roce skončili před branami základních skupin světového šampionátu, kde je porazil Humanoid se Splyce. Napravit chuť si budou chtít letos, ale PSG Talon se v našich očích jeví jako silnější soupeř. Organizaci z Hong Kongu reprezentuje mimojiné známý toplaner Hanabi, jenž se nám vryl do paměti v dresu FlashWolves. Poradí si taiwanští a korejští hráči s mistrem z Ruska?

Na čtvrté místo řadíme hráče ze Země vycházejícího slunce. Poslední příčka by měla připadnout na mexickou organizaci Rainbow7, která bude ráda alespoň za jedno vítězství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama