Teddy a Clozer opouští LCK? Spekulace o nové soupisce Cloud9
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Teddy a Clozer opouští LCK? Spekulace o nové soupisce Cloud9

Teddy a Clozer opouští LCK? Spekulace o nové soupisce Cloud9

Nicolas

Nicolas

16. 11. 2021 11:00

V LCK se dějí zajímavé věci. Jednou z nich je odchod Teddyho z T1 a potenciální přestup Summita do Cloud9!

Reklama

Blíží se konec jedenácté sezóny a začátek předsezóny 2022. Jako každý rok, i letos se můžeme těšit na obrovskou řadu přestupů a změn v soupiskách jednotlivých týmů. Toto bláznivé období začalo ještě před koncem letošních Worlds a dnes se podíváme, jaké novinky v esportovém světě nás čekají pro následující rok.

Teddy a Clozer opouští T1. Mají namířeno na Západ?

Hvězdný marksman Park “Teddy” Jin-seong oficiálně po třech letech působení v týmu T1 rozvazuje smlouvu s tímto legendárním klubem a podle některých zdrojů zvažuje přechod do LEC, nebo LCS. Jeho post na pozici hlavního marksmana vystřídal ještě během letního splitu LCK jeho mladší kolega Gumayusi, který také odehrál 100% zápasů na světovém šampionátu jedenácté sezóny. Teddyho defenzivní a strategický herní styl očividně nesedl jeho (povětšinou) agresivním kolegům, a ačkoliv měl výbornou synergii např. se svým supportem Keriou, pozice sekundárního hráče mu zřejmě nedělala dobře. Stejná situace se stala o několik dní dříve, se sekundárním midařem Clozerem, který zastupoval legendárního hráče Fakera.

Teddy a Clozer opouští LCK? Spekulace o nové soupisce Cloud9

Ani to však nejsou veškeré změny, které tento populární tým postihly. Okamžitě po skončení Worlds 2021 své místo na trenérské pozici opouští také kouč StarDust a to bude nováčkovský roster T1 trápit nejvíce. Dosud nemáme informace o tom, kam daní hráči a kouč přestupují, ale dle několika zdrojů zvažuje Teddy přestup do některé ze západních lig, konkrétně LEC, nebo LCS.

Spekulace o nové soupisce Cloud9

Tým z americké LCS, který nás slušně překvapil během sledování Worlds 2021, populární Cloud9, neprodlužují svou smlouvu s midařem Perkzem, který  se má v plánu se vrátit do Evropy.

To otvírá řadu spekulací o nové soupisce týmu v modrých dresech. Několik esportových webů, včetně TheGameHaus.com a novináře Travise Gafforda přišlo s informací, že do týmu by měla nastoupit řada nových jmen, včetně topaře Summita, který o dva dny dříve rozvázal svou smlouvu s týmem Liiv Sandbox v jihokorejské lize LCK. Dalším jménem objevujícím se v řadě spekulací je support Isles, který už s C9 má určité zkušenosti – odehrál si totiž své v jejich academy týmu. Dle spekulací by pak výsledná sestava C9 měla vypadat následovně:

   Toplane:    Summit
   Jungle:    Blaber
   Midlane:    Fudge
   Botlane:    Zven
   Support:    Isles

Toplaner Fudge by po loňské úspěšné premiéře v LCS měl změnit linku z topu na mid a vyplnit tak vzniklou mezeru po Pekrzovi. Zůstává tak v týmu s junglerem Blaberem a marksmanem Zvenem.

Ačkoliv spekulace nejsou potvrzeny, chceme si hlídat veškeré možné zprávy a novinky ze světa profesionálního League of Legends.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama