Spekulace: Carzzy, Perkz a Alphari se sejdou v jednom týmu
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Spekulace: Carzzy, Perkz a Alphari se sejdou v jednom týmu

Spekulace: Carzzy, Perkz a Alphari se sejdou v jednom týmu

Reibl

Reibl

1. 11. 2021 13:00

Formuje se v LEC nový nejsilnější tým?

Reklama

Trojice přestupů, která zformuje jeden z nejsilnějších týmů pro příští sezónu LEC. Alespoň tak vypadají spekulace okolo připravované soupisky Vitality. Jádrem týmu by se totiž měli stát tři dnes již slavní hráči Alphari, Perkz a Carzzy.

Odchod Perkze z Cloud9 není žádným tajemstvím. Velice drahý přestup se americkému celku dlouhodobě nevyplatil. Cloud9 sice vyhráli jeden split a dostali se do čtvrtfinále na Worlds, majitelé si ale jistě představovali mnohem větší dominanci chorvatského midlanera. Perkz chce být údajně blíže rodině, LEC zároveň nabízí kompetitivnější zázemí.

Spekulace: Carzzy, Perkz a Alphari se sejdou v jednom týmu

Alphari si rovněž zahrál jen jeden rok v NA a údajně by se rád sešel s Perkzem v jednom týmu. Nyní na scénu přicházejí Vitality, kteří podle všeho investují do obou hráčů a na bot přivedou dvojnásobného mistra LEC, marksmana Carzzyho.

Carzzy nepodepsal s MAD Lions prodloužení smlouvy a stal se tak volným agentem. Vitality ho tím pádem nemusejí vykupovat. Twitter účet LEC Wooloo sdílel, že Perkz chce hrát s Carzzym a marksman je zároveň v hledáčku Vitality. Český hráč se ovšem s týmem ještě nedohodnul, ačkoliv by se tomu tak mělo stát v následujících dnech.

O zmíněných přestupech se zmiňuje i magazín esportmaniacos.com, který odkazuje na své zdroje. Nabídka od Vitality pro Perkze a Alphariho byla údajně nejlepší ze všech LEC týmů.

Potenciální soupiska Vitality pro rok 2022 tak vypadá následovně:

  • Top: Alphari
  • Jungle: Selfmade
  • Mid: Perkz
  • Bot: Carzzy
  • Support: Labrov
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama