Představení účastníků MSI: Royal Never Give Up
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Představení účastníků MSI: Royal Never Give Up

Představení účastníků MSI: Royal Never Give Up

Nicolas

Nicolas

3. 5. 2022 16:20

Představení čínských reprezentantů na MSI 2022

Reklama

V předchozím článku jsme si představili korejské reprezentanty, dnes vrhneme na druhý region, který posílá své zástupce na Mid-Season Invitational roku 2022 – Čínu. Tu na turnaji bude reprezentovat tým, který je světu skoro stejně známý, jako jihokorejští T1. Jedná se samozřejmě o celek s názvem Royal Never Give Up – zkráceně dále jako RNG.

Ti budou mít oproti ostatním účastníkům MSI poměrně komplikovanou situaci – vůbec totiž nepoletí do korejského Busanu! Účastnit se budou on-line, připojeni přes moře na jihokorejský superserver, což samozřejmě způsobí vyšší ping na straně hráčů RNG. Důvody k tomuto rozhodnutí naleznete v našem dříve vydaném článku.

Royal Never Give Up

RNG, tým, který mimo-jiné zdobí fešné zlaté dresy, se skládá z pětice Bin, Wei, Xiaohu, GALA a Ming, které pak doplňuje náhradní support Bunny. Vzhledem k dominanci, kterou ve své lize botlinka RNG předvádí, je ale pravděpodobné, že náhradního hráče podpory vůbec na MSI neuvidíme. 

Agrese, proaktivita a chuť po vítězství – to jsou aspekty, které spojují všechny čínské týmy. RNG ale zvládli všechny vyladit ke stoprocentnímu úspěchu, údajně tým trénuje někdy až 15 hodin denně. Toplaner Bin, který přišel z dalšího slavného týmu SUNING, ovládá horní stranu mapy a nedává prostor ani svému oponentovi na lince, ani nepřátelskému junglerovi. Disponuje výbornou synergií se svým junglerem Weiem, na kterého se zaměříme později. Midlaner Xiaohu je pak živoucí legenda, která je s týmem RNG spojená skoro stejně, jako veterán Uzi. Botlinka, kterou spolu tvoří GALA a Ming je vedle botlinky T1 (Gumayusi a Keria) označována jako nejlepší botlane světa a bude nesmírně zajímavé tento duel sledovat.

Hráč, kterého sledovat

I přes veškerou popularitu ostatních borců z RNG by od nás bylo krátkozraké přehlížet mladého Junglera jménem Wei. Ten se stal nechvalně známým pro svůj zapomenutý Smite kvůli kterému byl vyhozen z původního týmu eStar. Odkoupili ho RNG, kteří v něm museli spatřit potenciál, a Wei je nezklamal. Nejenže je pro svůj tým ochotný zahrát jakýkoliv pick a jakýkoliv matchup, ale vzhledem k tomu, jaké Junglery si do Busanu letos přivezou ostatní týmy světa, bude pravděpodobně dost vyčnívat jako agresivní control-jungler. Mezi jeho nejpopulárnější šampiony toto jaro patřili zejména Xin Zhao, Volibear, Lee Sin a Viego.

Představení účastníků MSI: Royal Never Give Up

Slabiny RNG

RNG nejsou jihokorejci. Umí vytvořit chaos, zmatek, agresi a potopit svého soupeře v neuvěřitelně rychlých zápasech. Na druhou stranu jim ale (stejně jako u většiny čínských týmů) chybí konzistence. Do finále LPL se letos museli prorvat hned několika těsnými Bo5 (v případě týmů JDG a TES skončily obě série pěti zápasy) a zatímco v jedné hře můžou působit jako neporazitelní bohové, druhý zápas můžou zběsile běhat po mapě a ztrácet draky a věže jednu za druhou. Trpělivost, konzistence, uvolnění a pomalá makro-strategická hra, to je klíč, kterým se bude muset toto MSI porážet tým Royal Never Give Up.

Představení účastníků MSI: Royal Never Give Up

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama