Nová hrdinka - Moira
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky Článek Nová hrdinka - Moira

Nová hrdinka - Moira

Michal Kovář

Michal Kovář

3. 11. 2017 19:51

Přírůstek z Talonu se řadí mezi supporty.

Reklama

Moiry biotické schopnosti dokáží léčit spoluhráče a v případě nouze pořádně potrápit nepřátelský tým. Biotic Grasp je ideální volbou na krátkou vzdálenost, zatímco Biotic Orbs dokáží doletět velmi daleko, v obou případech mluvíme o schopnosti uzdravovat i ničit. Mezi další přednosti patří možnost zmizet a uniknout do bezpečí nebo zpátky za ostatními členy týmu. Jakmile je připravena ultimátka Coalescence (Splynutí), Moira spojí léčící i poškozující síly v jeden paprsek, kterým zároveň podporuje svůj tým na životech a ničí linie nepřátel. 

Schopnosti:

  • Biotic Grasp
    • V levé ruce třímá schopnost léčit spoluhráče před sebou. Naopak pravá ruka vydává dalekonosné záření, které vysává z nepřátel život, léčí Moiru a zároveň doplňuje Moiry biotickou energii.
  • Biotic Orb
    • Moira vypustí kouli energie, jež se dokáže odrážet od stěn. Na výběr má mezi regeneračním efektem, doplňující zdraví nebo pohlcujícím efektem, vysávající život z nepřátel.
  • Fade
    • Moira se rychle teleportuje na krátkou vzdálenost.
  • Coalescence (Q)
    • Moira vyvolá dalekonosný paprsek, který zároveň léčí spoluhráče a vysává život z nepřátel nehledě na bariéry stojící v cestě.

Biografie:

  • Jméno: Moira O´Deorain, Věk: 48
  • Povolání: Genetik
  • Základna: Dublin, Irsko; Oasis, Irák
  • Příslušnost: Talon, Blackwatch (v minulosti)

Příběh:

  • "Science will reveal the truth."

Genetická inženýrka Moira představuje špičku ve svém oboru. Stejnou měrou geniální a kontroverzní vědec se snaží najít způsob, jak ovládnou stavební kameny života.

Před více než deseti lety, O´Deorain zveřejnila kontroverzní vědeckou práci na téma speciálních genetických programů, které dokáží alternovat DNA na buněčné úrovni. Není divu, že vyvolala velké ohlasy mezi odbornou veřejností. Zdálo se, že slibný krok za léčbou nemocí, postižení a posunutím lidských hranic byl právě vykonán.

Na místo toho se setkala velmi negativním přijetím. Mnozí považovali její práci za velmi nebezpečnou vzhledem k její absenci etických zábran. O´Deorain byla dokonce přirovnávána k neregulovanému vědeckému pokroku, který údajně přivedl svět do Omnické krize. Ke všemu žádní genetikové nedokázali její pokusy napodobit, což zvedlo vlnu pochybností a zpochybnění veškerých nálezů. Namísto odstartování slibné kariéry, práce značně poškodila její pověst.

Pomocné lano nakonec přiletělo z nejméně pravděpodobného směru a to z Overwatch, přesněji tajné divize Blackwatch. Stranou od všeho nadále rozvíjela svou práci a vyráběla nové zbraně a technologie pro Blackwatch. Její zařazení bylo přísně tajné až do vyšetřování zapříčiněné incidentem v Benátkách. Vysocí představitelé Overwatch se distancovali od jejích nálezů a jakéhokoli spojení s organizací.

Jakmile byl Overwatch rozpuštěn, O´Deorain byla přinucena obrátit se k nekonvenčním zdrojům pro své vědecké účely. Tentokrát byla pozvána, aby se připojila k vědecké společnosti ve městě Oasis. Tou dobou už se však povídalo o napojení na tajemnou organizaci Talon, která údajně už roky podporovala její činnost. Výměnou za financování, předávala veškeré vědecké výsledky pro potřebu Talonu.

Ačkoli O´Deorain dělala všechno možné, aby dosáhla průlomu v oblasti genetické vědy, její práce zůstala před světem skryta. Ale nyní byla konečně zbavena všech okovů, které ji omezovaly a je jen otázkou času, kdy se něco stane.

Origin Story:

Obrázky:

Nová hrdinka - Moira

Nová hrdinka - Moira

Nová hrdinka - Moira

Takový Warlock, co říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama