Nejúspěšnější šampioni v ranked hrách - prosinec 2017
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejúspěšnější šampioni v ranked hrách - prosinec 2017

Nejúspěšnější šampioni v ranked hrách - prosinec 2017

3. 12. 2017 13:05 1

Kteří šampioni byli za poslední měsíc nejúspěšnější?

Reklama

Stejně jako před měsícem se i v tomto článku podíváme na to, kteří šampioni vyhrávali hry v solo a flex queue nejčastěji za poslední měsíc. Pokud si do rankedu vyberete jednoho z těchto deseti šampionů, statisticky budete mít větší šanci na vítězství než s jinými šampiony. Statistiky jsou převzaty ze všech úrovní rankedů - od Bronze až po Challenger a v potaz jsme brali nejhranější mapu Summoner's Rift. Pokud tedy nevíte, jak na rankedy, tento článek by vám mohl pomoci.

V tabulce je uvedeno, kolik procent ze všech her za poslední měsíc šampion vyhrál - winrate, v kolika procentech her působil - popularita a také v kolika procentech her byl zabanovaný - banrate.

ŠAMPION

POPULARITA

WINRATE

BANRATE

Yorick 4,3% 55,2% 3,3%
Malzahar 10,0% 54,4% 23,9%
Leona 18,2% 54,0% 26,3%
Taric 4,9% 54,0% 0,9%
Shyvana 9,2% 53,8% 5,1%
Rammus 6,4% 53,8% 7,0%
Ezreal 27,3% 53,5% 45,4%
Jarvan IV 14,0% 53,3% 8,9%
Xin Zhao 11,0% 53,3% 10,2%
Sona 10,6% 53,0% 4,0%

 

Do dnešní tabulky se dostali Yorick, Leona, Taric, Ezreal a Xin Zhao, kteří tak nahradili Urgota, Singeda, Soraku, Anivii a Udyra.

Skokanem měsíce je Yorick, kterého se objevil v tabulce a hned vyskočil na první místo. Jak se zdá, nový systém run mu vyhovuje a pokud mu RIOT neuštědří nerf, možná se zvedne i jeho popularita.

Veliké oblíbenosti se těší Jarvan IV, jehož můžeme často vidět i na profi scéně. Větší část hráčů bere profesionály inspirativně a rádi se od nich něco nového přiučí.

V nových runách si našli svoje supporti - tankové, jako je Leona a Taric. Aftershock koresponduje s jejich stylem souboje - vlítnout mezi nepřátele, znehybnit je a za pomoci štítů vydržet co nejvíce poškození. Není divu, že se tato dvojice dnes dostala na výsluní.

Po dobu pěti měsíců Anivia obývala TOP 10 winrate tabulku. Ovšem i nadále má úctihodných 51,8% winrate. Ačkoli není tolik oblíbená, dokáže být ve hře velice nepříjemná. Její reworky mechanik ultimátky a 'frost' jí k tomu hodně pomohly.

Před pěti měsíci se v tabulce objevil Malzahar a prozatím v ní zůstává. Jeho neustálé změny ho vrácí a zase odtraňují z mety jako na běžícím páse.

Jediným zástupcem marksmanů je Ezreal. Tento šampion profituje z runy Kleptomancy.

A co vy? Dejte nám vědět, za jakého šampiona máte největší winrate a jak často ho potkáváte!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama