Nejúspěšnější šampioni v ranked hrách - listopad 2017
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejúspěšnější šampioni v ranked hrách - listopad 2017

Nejúspěšnější šampioni v ranked hrách - listopad 2017

5. 11. 2017 13:10

Kteří šampioni byli za poslední měsíc nejúspěšnější?

Reklama

Stejně jako před měsícem se i v tomto článku podíváme na to, kteří šampioni vyhrávali hry v solo a flex queue nejčastěji za poslední měsíc. Pokud si do rankedu vyberete jednoho z těchto deseti šampionů, statisticky budete mít větší šanci na vítězství než s jinými šampiony. Statistiky jsou převzaty ze všech úrovní rankedů - od Bronze až po Challenger a v potaz jsme brali nejhranější mapu Summoner's Rift. Pokud tedy nevíte, jak na rankedy, tento článek by vám mohl pomoci.

V tabulce je uvedeno, kolik procent ze všech her za poslední měsíc šampion vyhrál - winrate, v kolika procentech her působil - popularita a také v kolika procentech her byl zabanovaný - banrate.

ŠAMPION

POPULARITA

WINRATE

BANRATE

Malzahar 8,6% 54,9% 13,0%
Urgot 6,9% 54,0% 6,0%
Singed 4,7% 53,6% 2,8%
Soraka 15,0% 53,5% 17,1%
Sona 11,2% 53,4% 1,8%
Anivia 3,6% 53,2% 1,4%
Jarvan IV 17,6% 52,9% 10,8%
Udyr 4,4% 52,8% 0,8%
Shyvana 4,5% 52,6% 0,8%
Rammus 4,8% 52,4% 5,1%

 

Do dnešní tabulky se dostali Urgot, Jarvan IV. a Udyr, kteří tak nahradili Jannu, Sejuani a Tarica.

Urgot si konečně sedl mezi hráče a ukořistil si tak druhé místo v tabulce. Uvidíme, jestli si tohoto Riot všimne a uštředří mu nějaký nerf.

Veliké oblíbenosti se těší Jarvan IV., jehož můžeme často vidět na profi scéně. Větší část hráčů bere profesionály inspirativně a učí se od nich.

I Udyr dostal drobné boosty, které vyústili v jeho úspěšnost. Ovšem za pár týdnů se objeví předsezóní patch a vše se může změnit.

Královna winratu - Janna - schytala řadu nerfů včetně ardentu, a tím se sesunula až na 11. příčku. Naneštěstí ji Riot nepohřbil, nýbrž jí těmito nerfy snížil winrate o 2,5%.

Sona i Soraka jsou klasičtí Ardent supporti, které tento item vynesl do 'síně slávy'. Drobný nerf Ardentu nezasáhl jejich winrate.

S winratem 53,2% obývá Anivia TOP 10 winrate tabulku již 5 měsíců. Ačkoli není tak oblíbená, dokáže být ve hře velice nepříjemná. Její reworky mechanik ultimátky a 'frost' jí k tomu hodně pomohly.

Před čtyřmi měsíci se objevil v tabulce Malzahar a prozatím v tam zůstává. Jeho neustálé změny ho vrácí a zase odtraňují z mety jako na běžícím páse.

V tabulce nemáme žádného marksmana, ačkoliv jen pár z nich neustále můžeme vidět ve hře.

A co vy? Dejte nám vědět, za jakého šampiona máte největší winrate a jak často ho potkáváte!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama