Nejúspěšnější šampioni v ranked hrách - květen 2018
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejúspěšnější šampioni v ranked hrách - květen 2018

Nejúspěšnější šampioni v ranked hrách - květen 2018

6. 5. 2018 16:00

Kteří šampioni byli za poslední čtyři týdny nejúspěšnější?

Reklama

Stejně jako před měsícem se i v tomto článku podíváme na to, kteří šampioni vyhrávali hry v solo a flex queue nejčastěji za poslední čtyři týdny. Pokud si do rankedu vyberete jednoho z těchto deseti šampionů, statisticky budete mít větší šanci na vítězství než s jinými šampiony. Statistiky jsou převzaty ze všech úrovní rankedů - od Bronze až po Challenger a v potaz jsme brali nejhranější mapu Summoner's Rift. Pokud tedy nevíte, jak na rankedy, tento článek by vám mohl pomoci.

V tabulce je uvedeno, kolik procent ze všech her za poslední měsíc šampion vyhrál - winrate, v kolika procentech her působil - popularita a také v kolika procentech her byl zabanovaný - banrate.

ŠAMPION

POPULARITA

WINRATE

BANRATE

Dr. Mundo 9,0% 53,9% 5,2%
Singed 4,5% 53,1% 1,9%
Nami 10,9% 53,0% 1,8%
Quinn 3,2% 52,9% 0,9%
Garen 10,1% 52,8% 7,0%
Janna 11,4% 52,8% 5,5%
Brand 9,7% 52,7% 13,1%
Nocturne 5,1% 52,4% 3,1%
Miss Fortune 14,8% 52,3% 4,4%
Graves 13,6% 52,3% 8,4%

 

Do dnešní tabulky se dostali Dr. Mundo, Nami, Quinn, Garen, Nocturne, Miss Forune a Gravese, kteří tak nahradili Swaina, Tarica, Warwicka, Shaca, Kayle, Anivii a Yoricka.

Topu z tanků momentálně vévodí Dr. Mundo a Garen. Oba šampioni jsou svým herním stylem velmi jednoduší a doporučují se nováčkům. Dalším výtečným topaře je Quinn, která svou mechanickou náročnější patří do rukou zkušenějších hráčů.

V tabulce máme hned dva junglery, a to Nocturna a Gravese. Nocturne se může díky své ultimátní schopnosti chlubit velmi nebezpečnými ganky. Graves zase má díky své pasivní schopnosti jednudušší farmení si v jungli.

Po několika měsících se konečně dostal do tabulky nějaký marksman z bot linky. Jak vidno, stala se jím Miss Fortune. Ačkoliv jí Riot za poslední měsíc nepřipsal nějakou změnu, velmi se jí daří.

Janna i Nami se řadí mezi safe supporty, kteří svého marksmana na lince podrží a v případě potyčky ho podpoří v jeho umu.

Dále tu máme Branda, který se hrává jak na pozici supporta, tak i na midu. S úpravou itemu Haunting Guise dostává nový rozměr svého poškození a tím se se řadí mezi obávané mágy zejména proti tankům.

Po dobu deseti měsíců Anivia obývala TOP 10 winrate tabulku. Ovšem i nadále má pěkných 50,3% winrate. Po tak velké době je tohle její pád, ačkoliv s ní Riot nic neudělal.

 

A co vy? Dejte nám vědět, za jakého šampiona máte největší winrate a jak často ho potkáváte!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama