Nejlepší TFT týmy pro patch 10.25
i Zdroj: Tryhard.cz
TFT novinky TeamFight Tactics Článek Nejlepší TFT týmy pro patch 10.25

Nejlepší TFT týmy pro patch 10.25

Ajkaaa

Ajkaaa

14. 12. 2020 13:00

Ashe dominuje v několika kompozicích.

Reklama

Zbývá už jen pár dní do Vánoc a konce roku, což znamená volno pro Rioťáky – a tedy poslední TFT patch v roce 2020. Pohodlně se usaďte a podívejte se s námi na kompozice, které by vás mohly provést hodnocenými zápasy až do nového roku.


Nejlepší TFT týmy pro patch 10.25

Jednou z vedoucích kompozicí v žebříčku je momentálně nepochybně Chosen Hunters. Jde o kombinaci obrovského poškození od Hunter šampionů s Adepty, kteří zpomalují útoky protivníků. Ekonomická strategie je standard. Celou hru tedy udržujete zlaťáky nejlépe nad číslem 50. Měli byste být schopni se dostat na úroveň 8 zhruba ve fázi 5-1.

Pro tuto kompozici jděte nejlépe pokud velmi brzy ve hře narazíte na Chosen Hunter Aphelia, nebo trochu později Chosen Hunter Kindred. Sledujte také vaše předměty, jelikož tento tým využívá mnoha ofenzivních předmětů... Lavička plná brnění a zdraví vám výhru nejspíše nezajistí. Kromě Hunter jednotek hledáte již zmíněné Adepty, úroveň 8 vám zajistí získání posledního z nich – Yoneho.

Předměty zvyšující rychlost poškození se hodí pro Aphelia (nebo také Spear of Shojin) i Ashe. Tanky předměty využije nejlépe Shen. Adepti s Warwickem tvoří přední linii a představují ochranu pro Huntery. Léčení zajišťuje Yuumi.


Nejlepší TFT týmy pro patch 10.25

S Chosen Brawlers týmem jsme se už jednou v “topce” setkali. Podle vlastní zkušenosti jsem však vyměnila jednotky v úvodní kompozici. Chosen Brawler Maokai, Tahm Kench nebo Sylas rozhodně stojí za koupi. Kupujete tedy každého Brawlera, kterého uvidíte. Později je doplní Ashe. 

Poznámka autorky: Osobně tento tým hraji často, přijde mi zábavný a je velká pravděpodobnost, že na Chosen brawlery narazíte, když jsou v Tier 1 a 2 rovnou tři. Máte velkou šanci vyhrát počáteční kola, jelikož vaše jednotky hodně vydrží – problém nastane, když dlouho nenajdete Ashe. Proto je dobré v úvodu využít Aphelia a Kindred jako prozatimní Huntery. Yuumi je perfektní pro základní Spirit bonus a léčení jednotek. Postupně je proměníte za Ashe, Warwicka a konečně Setta. Předměty, které později dáte na Setta a Ashe zatím skládejte právě na Kindred (Jeweled Gauntlet) a Aphelia. 

Rollování obchodu je opět standardní, důležitá je osmá úroveň a s ní Sett. Alespoň jeden defenzivní předmět na Ashe jí pomůže přežít, dostane-li se k ní protivníkův Assassin. Pokud však protihráči hrají méně mobilní týmy, vaše velmi silná přední linie jí zaručí přežití, zatímco rozdává hromady poškození. Sett s AP předměty dokáže i na první úrovni udělit tisíce AoE poškození svou schopností.


Nejlepší TFT týmy pro patch 10.25

Nejlepší TFT týmy pro patch 10.25

Na konec jsem se rozhodla přidat obrázky dvou kompozic, které se v Nejlepších TFT týmech již několikrát objevily. Podrobnosti o Chosen Cultist najdete v tomto starším článku a Chosen Duelist zase tady

Zkráceně pro Duelisty – potřebujete Chosen Duelist Yasua nebo Fioru. Strategie je slow-roll – hledání Tier 1 jednotek za zlaťáky nad 50. Tahounem týmu je Yasuo společně s rychlými útoky Kalisty. Tento tým se v nejvyšších příčkách pohybuje už od začátku Fates a nejspíše je v brzké době neopustí.

Chosen Cultist: Standardní ekonomická strategie opět funguje dobře při šetření na úroveň 8, kde získáte osmého (s Chosen tedy devátého) Cultistu – Zileana. Poškození pochází zejména od Jhina a Evelynn, zatímco Elise s Aatroxem jsou vaši tanci v přední linii.

V aktuálním patchi je velmi těžké určit jeden či více nejlepších kompozic. Většina se neustále opakuje a i ty, které jsou považovány za nejlepší, vás mohou dostat na osmé místo. Jak jsem zmiňovala dříve, sledujte kromě Chosen jednotek také předměty, které můžete stavět. Je totiž možné, že máte v plánu hrát mágy, Chosen Mage jednotka už si sedí na vaší desce, ale vy máte plnou lavičku tank předmětů.


Máte jinou oblíbenou kompozici? Pochlubte se v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama