Nejlepší TFT týmy pro patch 10.24
i Zdroj: Tryhard.cz
TFT novinky TeamFight Tactics Článek Nejlepší TFT týmy pro patch 10.24

Nejlepší TFT týmy pro patch 10.24

Reibl

Reibl

1. 12. 2020 17:00

Jaké týmové kompozice můžete zkusit při šplhání po žebříčku rankedů?

Reklama

Patch 10.24 přinesl velkou řadu změn. Pokud si je chcete projít, jejich kompletní seznam najdete v našich patch notes. Meta se příliš nezměnila, přesto si dnes projdeme nejzajímavější týmové kompozice, které vás přiblíží vaší vysněné divizi. Nezapomeňte také zkontrolovat mid-patch aktualizaci s několika důležitými změnami.

Nejlepší TFT týmy pro patch 10.24

Modrá s fialovou vládnou v podání Chosen-dusk kompozice. V úvodní části hry vám velmi dobře poslouží trojice cultistů v podání Elise, Evelynn a Pyka. Tyto Cultisty později vyměníte za Jhina, Zileana a Aatroxe. Soustředit se budete především na získání Chosen Dusk postavy. Ideálně pak Riven a Cassiopei. Riven vám v tomhle případě poslouží jako tank. Na kolotoči proto vemte pár defenzivních předmětů, jenž si Riven ponese po zbytek hry. Frontlinku doplní i Aatrox. O poškození se postará Vayne a zejména Jhin. Ten s pomocí Vayne získá Sharpshooter buff a měl by zajistit dostatek poškození. Spoléhat budete i na získání Lilie, proto si šetřete zlato na získání vyšších levelů.

Strategie, co se ekonomiky týče, je v tomto případě standardní. Na úrovni 3-2 byste měli získat 6. level. Další pak v kole 4-1 a osmý při zápase s označením 5-1.


Nejlepší TFT týmy pro patch 10.24

Ninjové spolu s Shades patří mezi dlouhodobě silné kompozice. Jejich získání je ovšem obtížnější vzhledem k popularitě. Ideální scénář počítá se získáním všech Ninjů co nejdříve. Právě kompletní čtveřice vám poskytne dostatek ofenzivních statistik. Tahounem týmu bude Zed a případně i Akali. Ačkoliv si Zed prošel menším nerfem v mid-patch aktualizaci, přesto zůstává velmi silnou jednotkou. Defenzivní předměty můžete umístit i na Kennena, který svojí ultimátkou koupí dostatek času na zabití nepřátel. Pyka pak vždy umisťujte na druhou stranu. Jeho stun představuje důležitou součást vaší kompozice. Pokud budete mít dostatek zlata na osmé úrovni, rozhodně zkuste získat Kayna, který perfektní doplní váš tým.

Chosen Cultisty hrajte ideálně se slow roll strategií. Tříhvězdičkové postavy s největší pravděpodobností získáte na 7. levelu.


Nejlepší TFT týmy pro patch 10.24

Jako poslední jsme vybrali Chosen Cultisty. Tuto strategii můžete zvolit v případě, že získáte brzo více cultistů. Jedná se o relativně přímočarou strategii, u které je ovšem stále důležité získat správné předměty na šampiony. Bez ofenzivních předmětů na Jhinovi a Evelynn nebudete mít dostatek poškození. Kromě Jhina můžete předměty skládat také na Kalistu. Ta více profituje z attack speedu. Frontlinka v podobě Elise a Aatroxe by vám měla poskytnout dostatek času. Ve chvíli, kdy tito šampioni položí svůj život za tým se objeví Galio, který bude pokračovat v tankování poškození. Získat všechny Cultisty není tak lehké, jak se zdá, proto si vždy dávejte pozor, zda stejnou strategii nehrají i vaši protihráči.

Vaší strategií bude opět standardní šetření v kombinaci se včasným získáváním levelů. Stejně, jako v případě Chosen Dusků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama