Nejlepší postavy pro patch 10.5
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejlepší postavy pro patch 10.5

Nejlepší postavy pro patch 10.5

Reibl

Reibl

8. 3. 2020 13:00

Jaké postavy mají v nejnovějším patchi nejvyšší winrate?

Reklama

Stejně, jako před 14 dny, se i dneska podíváme na nejlepší postavy pro jednotlivé linky. Jedná se o šampiony, kteří mají v rankedech největší winrate. Náš výběr má následující kritéria:

  • Platinum+, SoloQ, Patch 10.5
  • Nejvyšší winrate
  • Alespoň 2% pickrate
  • Zdroj dat: u.gg

Top

Nejlepší postavy pro patch 10.5

Horní linku aktuálně okupují AD bruiseři, jako Kled, Darius a Garen. Tyto postavy oplývají jednou společnou vlastností. Pokud se k nepříteli dostanou, dokáží rozdat dost poškození a zároveň být tanky. Do grafiky se nám nevešel Volibear, který je na tom s winratem úplně nejlépe (53,35 %), ovšem jeho pickrate nedosahuje 2 %. Úspěch slaví i další AD šampioni, jako třeba Rengar (52,47% winrate) a Quinn (51,72% winrate).


Jungle

Nejlepší postavy pro patch 10.5

V čele winratu junglerů nalezneme pro teď Shaca. Velmi otravná postav dokáže díky neviditelnosti při ganku zaskočit mnoho lidí. O druhé místo se perou Nunu s Willumpem a Warwick. Z hranějších junglerů můžeme zmínit Zaca, který má 51,38% winrate. Častým a úspěšným pickem je také Elise (51,23% winrate a 11,4% pickrate).


Mid

Nejlepší postavy pro patch 10.5

Snad nám komentátor Vedius promine, ale bohužel jeho Nocturne na midu se do tabulky nedostal kvůli nízkému pickratu (1,4 %). Jinak bychom ho totiž našli na vrcholu s 54,10% winratem. Z více hraných postav tu tedy máme na čele Dianu, Katarinu a Talona. Všechny tři postavy sdílejí velkou mobilitu v podobě svých schopností. Pokud vás nezaujali tito šampioni, můžete zkusit Fizze (51,82 winrate) nebo Ekka (51,80 winrate).


Bot

Nejlepší postavy pro patch 10.5

Pouze jedna změna na botu. Senna a Miss Fortune dominují již několik patchů. Nyní se mezi ně přidává Jhin. Ačkoliv je jeho winrate téměř totožný s MF, pickrate má poloviční. V případě dobré týmové kompozice si můžete troufnout na Kog’Mawa. Jeho winrate by ho řadil na druhou pozici (52,09 %), pokud by neměl pouze 1,1% pickrate.


Support

Nejlepší postavy pro patch 10.5

Janna se v tomto patchi probojovala na vrchol v oblasti winratu postav. Ačkoliv Tahm Kench nedostal v posledním aktualizaci žádný buff, jeho winrate stoupl o 4 %. Jinak se situace u supportů nemění. Daří se krom Nami i Taricovi (52,03% winrate), Soně (51,98% winrate) a Bardovi (51,93% winrate).

Za týden se podíváme, které postavy hráči nejčastěji volí na jednotlivé linky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama