Měsíční mapa na horizontu
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky Článek Měsíční mapa na horizontu

Měsíční mapa na horizontu

Michal Kovář

Michal Kovář

30. 5. 2017 14:00 2

Atlas News: "Nové informace o osudu lunární kolonie"

Reklama

Měsíční mapa na horizontu

Po mnoha letech od uzavření kolonie Horizon na Měsíci, se objevily nové informace o tamním programu.

Dnešní tisková konference Lucheng Interstellar prozradila překvapující novinu, že monitorovací systémy a databáze stále fungují. Ačkoliv prozatím nebyla navázána přímá komunikace, společnost zveřejnila záznamy zaměstnanců pořízené těsně před tím, něž stanice ztratila kontakt se Zemí. Níže přinášíme některé ze získaných zápisů.

Měsíční mapa na horizontu

Od: Nevsky Pro: Winston

Gorily uzavřeny na ubikacích

Jen rychlá zpráva, abych dal všem vědět o tom, že jsem uzavřel Simona a pár dalších goril (stále ti samí potížisti) do klecí. Jejich chování se stává pomalu nezvladatelné a nevím, jak dlouho je budeme ještě tolerovat. Vím, že nikdo moc netuší, jak problém řešit (je jasné, že toto chování je následkem genetické léčby a životem zde v kolonii), ale tento narůstající problém musíme řešit přednostně, nebo skončíme na ošetřovně jako Nguyen. Dokonce i bez genetické manipulace jsou gorily od přírody rošťáci... jejich současný stav chování bychom neměli brát na lehkou váhu.

Abychom žádnému nenadržovali, navrhuji zavřít všechny do kotců.

Měsíční mapa na horizontu

Od: Flores Pro: Všechny

Revize ventilačního systému

Stále slýchám podivné zvuky z ventilace napříč celou kolonií. Kdy konečně zařídíme komplexní prohlídku? Nevím, jak všichni ostatní, ale já jsem na přísunu kyslíku poměrně závislá.

Měsíční mapa na horizontu

Od: Winston Pro: Yoshida

Re: Gorily uzavřeny na ubikacích

Nejprve, souhlasím s tvým návrhem zavřít všechny gorily. Nemáme mnoho na výběr. Nemyslím si, že posílat je na Zemi by bylo dobré řešení (těžko říci, zda by to byl dobrý nápad i z lékařského hlediska) a příležitost se stejně dlouho neukáže. Na druhou stranu gorily jsou členy kolonie jak já nebo ty. Nemyslím si, že existuje magické řešení na jejich socializaci. Chováme se k nim jako teenagerům, ale oni jsou mnohem víc.

Pochopitelně jsme negativní reakci nemohli předvídat. (ačkoliv skutečnost, že každá z goril reaguje odlišně je zajímavá) Myslím, že bychom měli zpomalit a možná dokonce zastavit jejich probíhající léčbu.

Navrhuji tento bod projednat na příštím zasedání.

Měsíční mapa na horizontu

Od: Zhang Pro: Všechny

Viděli jste mě?

Mimochodem, také někomu přijde divné, že už nikdo týden neviděl Hammonda? Jeho kotec je prázdný celý týden. Hádám, že to nikoho příliš nevzrušuje, ale bylo by vhodné mít všechny jedince pohromadě. Nechápu, jak nás mohlo napadnout vzít do testu i menší subjekty, lituji toho.

Měsíční mapa na horizontu

Od: Winston Pro: Všechny

Důležité: Stav nouze

Potřebuji okamžitě pomoc v přetlakové komoře E-35. Systém komory selhal, okamžitě všichni přijděte, situace je kritická. Toto není cvičení.

 

Mimořádné zprávy: Lucheng Interstellar zveřejnil první obrázek kolonie včetně informací z monitorovacích zařízení. Mluvčí společnosti Lucheng sdělil Atlas News, že spojení stále není stabilní, ale společnost pracuje na tom, aby získala nová data.

Měsíční mapa na horizontu
Nenalezeny: Hammond a Winston

Těšíte se, že se možná podíváme do vesmíru?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama