Lúcioball je zpět
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky Článek Lúcioball je zpět

Lúcioball je zpět

Michal Kovář

Michal Kovář

2. 8. 2017 14:00

Oblíbená variace fotbalu se vrací na novém stadionu.

Reklama

Po necelém roce se do Overwatch vrací Summer Games. Tentokrát zavítáme na stadion v Sydney, který bude hostit již tradiční Lúcioball. Loňský stadion v Riu nicméně nezarostl v jungli, ale v rámci rotace zamíříme také do Brazílie. Samozřejmostí je řada nových skinů mezi nimiž nebude chybět nový vzhled pro Junkrata či Mercy. Fanoušci Widowmaker a McCreeho by si však také měli přijít na své, ač to nemusí být nutně legendární skiny. Loňské kosmetické doplňky naopak podlehnou slevě a hráči si je budou moci koupit za nižší obnos kreditů. Snížena by měla být i šance na duplikáty z nově otevřených lootboxů.

Ceny kosmetických doplňků
  Summer Games 2016 Summer Games 2017
Legendary 1 000 kreditů 3 000 kreditů
Epic 250 kreditů 750 kreditů
Rare 75 kreditů 225 kreditů
Common 25 kreditů 25 kreditů

Nejen skiny přicházejí společně s druhým ročníkem, ale i lehká úprava pravidel se pokusí oživit napjatá klání. Lúcio už nedokáže odmrštit protihráče, ale tato schopnost zůstává účinná pouze vůči míči. Obdobné změně podlehla i ultimátní schopnost, která na omezenou dobu dodá větší rychlost, vyšší skoky a možnost rychleji využívat odstřelování balónu.

Lúcioball je zpět

Lúcioball je velmi kompetitivní minihrou, a tak není divu, že vývojáři na příští tři týdny spustili i pohárovou část, COPA LÚCIOBALL. Jako odměnu za odehraní placement zápasů nebo umístění v TOP 500 můžete očekávat dva unikátní spreje.

Na závěr to nejdůležitější, Summer Games 2017 potrvají od 8. srpna do 29. srpna.

Těšíte se na Lúcioball, nebo byste raději viděli něco nového?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama