LCS - třetí týden
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek LCS - třetí týden

LCS - třetí týden

Filip Vít

Filip Vít

9. 2. 2019 17:00

Příznivci zámořské soutěže těšte se! Je tu třetí týden LCS.

Reklama

Zatímco v Evropě probíhá již čtvrtý týden LEC, na západnějším kontinentě nás čeká teprve týden třetí. Jak si vaši favoriti zatím vedou, můžete zjistit v tomto článku. Přehled nadcházejících zápasů, ale také odehraných jsou k dispozici v eSportovém přehledu.

Dnes o jedenácté večerní zahájí třetí týden LCS 100Thieves a Clutch Gaming. Tým, který v přestupovém období získal korejskou hvězdu Banga a huhiho ze CLG, se zatím trápí. Clutch Gaming jsou na třetí pozici s bilancí 2-2. Následovat bude souboj mezi Liquid a FlyQuest. Doubleliftův tým je zatím nekompromisní a o první jejich porážku bude usilovat jejich bývalý midliner Pobelter. Následně se dočkáme zápasu TSM, kteří vyzvou semifinalisty z posledního světového šampionátu – Cloud9. První hrací den zakončí Optic Gaming a Golden Guardians. Celek, v němž působí Hauntzer či Froggen, je jediným, který doposud v jarní části nezvítězil.

LCS - třetí týden

Druhý hrací den začíná pro nás, evropany, v přijatelnějším čase. Ve 21:00 se dočkáme klání FlyQuest a Echo Fox. Clutch Gaming se poté budou snažit zaskočit favorizované C9. Ve 23:00 bude k vidění zápas, v němž budou účinkovat tři světoví šampioni. Na straně týmu Liquid to budou Impact a CoreJJ, na straně druhé Crown. Třetí týden LCS zakončí 100Thieves a CLG.

TH tip pro první hrací den: TSM vs. C9

  • V Evropě nás dnes čeká derby, když se proti sobě postaví G2 a Fnatic. A během dnešní noci budeme moci navíc vidět i duel odvěkých rivalů v Americe. Nenechte si ujít atraktivní klání, které bude bezpochyby plné emocí.

TH tip pro druhý hrací den: Liquid vs. Optic Gaming

  • Tři světoví šampioni. Dva týmy. Jeden vítěz. Udrží si Liquidi svoují neporazitelnost?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama