Krepo se nevrátí ke komentování, u esportu ale zůstane
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Krepo se nevrátí ke komentování, u esportu ale zůstane

Krepo se nevrátí ke komentování, u esportu ale zůstane

Reibl

Reibl

16. 10. 2017 18:20 3

Krepo napsal na twitter o své současnosti a budoucnosti.

Reklama

Bývalý komentátor a profesionální hráč týmů CLG.EU, Elements a Evil Geniuses Mitch "Krepo" Voorspols se na Twitteru podělil o novinky ze svého života. Nejprve ale zpět k tomu, co se stalo. Jak už jsme informovali, Krepo opustil eSport scénu při v té době probíhajícím turnaji Mid Season Invitational (MSI). Na internet tehdy unikly jeho polonahé fotografie. Od té chvíle se po něm slehla zem a my se mohli pouze domnívat, co se s ním děje. Domněnkám je nyní konec, Krepa za komentátorským pultem jistě neuvidíme, ale z eSport scény nezmizel. Více už z jeho prohlášení na Twitteru.

Po delší pauze bych rád dal na vědomí, že se nehodlám vrátit ke komentování League of Legends. Posledních pár měsíců jsem strávil v ústraní přemýšlením o tom, jak dál. Rozhodl jsem se pro cestu trenéra, která je v eSportu méně na očích, ovšem mám k ní předpoklady. Za dobu mé práce u Riotu jsem získal mnoho zkušeností v mnoha různých oblastech. Byl jsem profesionální hráč, streamer i komentátor. Doufám, že praxe a zkušenost vidět hru z mnoha různých pozic mi pomůže se maximálně zlepšit.

Mezitím, co jsem se stáhl ze sociálních sítích, jsem začal spolupracovat s týmem Splyce a od 7. týdne až do čtvrtfinále jsem byl jejich trenérem. Bylo mi ctí pracovat s těmito mladými hráči a zlepšit jejich výkony. Jsem i pyšný na naši sérii proti G2 a celkově jaký jsme udělali pokrok. Bohužel jsme se kvůli krátkému času na sehrání a zlepšení nedostali na Worlds.

Co se týče mého osobního života, věci se mají relativně dobře. Našel jsem úžasnou osobu, se kterou mohu sdílet svůj život. Je velice vzácné potkat někoho, kdo vám změní pohled na tolik různých věcí v životě. Hrozně mě těší, že jsem takovou osobu potkal. Jen jsem se s vámi i o toto štěstí chtěl podělit.

Pro ty, co sledují mé výkony v posilovně, tak jen ve zkratce jsem udělal 105x1/150x5/x140x5 (kg) bench/mrtvý tah/dřep. To vše ještě před zraněním krku před 3 měsíci. Teď začínám na novo, držte mi palce!

Na závěr bych chtěl dodat, že ani nadále nebudu aktivní na sociálních médiích. Chci na sobě dál pracovat a touto cestou si i více užívám života. Pokusím se pomoct evropskému eSportu i v příštím roce a doufám, že Evropa jako region zůstane i nadále silná. Nesdílím názor ohledně možných budoucích problémů EU LCS. Velké díky patří hlavně fanouškům, kteří mě i nadále podporují. Cením si toho, i když velké většině z nich neodpovídám.

Díky, Krepo

Okamžitě se k jeho postu snesla vlna pozitivních odpovědí z řad hráčů komentátorů a dalších esportových osobností. Všichni mu přejí mnoho štěstí do budoucna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama