Krepo kvůli svým uniklým nahým fotografiím opouští MSI a sociální media
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Krepo kvůli svým uniklým nahým fotografiím opouští MSI a sociální media

Krepo kvůli svým uniklým nahým fotografiím opouští MSI a sociální media

Little Panda

Little Panda

21. 5. 2017 08:00 15

Krepa už pravděpodobně na MSI neuvidíme

Reklama

Belgický komentátor, analytik a bývalý prosefionální hráč týmů CLG.EU, Elements a Evil Geniuses Mitch "Krepo" Voorspols přeruší svou účast na právě probíhajícím turnaji Mid Season Invitational (MSI). Po internetu totiž začaly kolovat jeho polonahé fotografie, a Krepo se proto rozhodl schovat se před veřejností.

Sám Krepo na svém Twitteru napsal:

Ačkoli je to velice trapné, je pravda, že mé osbní fotografie putují po internetu. Jedná se o fotky ze soukromých konverzací, které byly pořízeny a zveřejněny bez mého vědomí. Z tohoto důvodu na nějaký čas odstoupím ze sociálních médií a také z pozice komentátora na MSI.

Tato aféra by se mohla negativně odrazit na Krepově kariéře, jelikož Riot jako zaměstnavatel požaduje po svých komentátorech a po profesionálních hráčích LoL ukázkové chování. V nejhorším případě tedy Krepa mezi komentátory už neuvidíme. 

Nejedná se však o Krepovu první aféru. Před několika měsíci nařkl belgického komentátora streamer Gross Gore ze sexuálního styku s nezletilou dívkou. Krepova vina se ale neprokázala - naopak Gross Gore si za toto nařčení vysloužil ban na twitchi. Nyní se tyto spekulace znovu otevírají.

Turnaj Mid Season Invitational však bez ohledu na tuto nepříjemnost dále pokračuje dnešním finálovým zápasem. Informace a přehled o play-off turnaje najdete v tomto článku. O osudu Krepa budeme informovat, jakmile se Riot nebo on sám k tomuto tématu vyjádří.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama