Komentátorka Froskurinn se připojí k EU LCS
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Komentátorka Froskurinn se připojí k EU LCS

Komentátorka Froskurinn se připojí k EU LCS

Giry

Giry

30. 9. 2018 14:00 3

Evropské LCS vítá novou posilu do komentátorského týmu.

Reklama

Indiana "Froskurinn" Black, která dosud komentovala čínskou ligu LPL, se přidá k vysílacímu týmu před kamery EU LCS. Oznámila to na svém Twitteru.

Froskurinn není na tomto poli žádný nováček a může se pochlubit bohatými zkušenostmi. Kromě mnohaletého komentování LPL si ji Riot pravidelně zve na největší LoL turnaje jako Worlds nebo Mid Season Invitational.

Spekuluje se, že Froskurinn nahradí Deficia, který prý buduje nový tým. Nic konkrétního ale zatím řečeno nebylo.

Zprávu o příchodu nové komentátorky komunita nepřijala pozitivně. Americké komentátorce vyčítají hráči nejen horší kvalitu v předvedené práci v porovnání s jejími kolegy, ale především několik nevhodných vyjádření na Twitteru v době, kdy se na veřejnost dostal problém se sexismem v Riotu

Co se tehdy stalo? Froskurinn v době odhalení článku o sexismu neudržela chladnou hlavu a na Twitter napsala, že všem obviněním z obtěžování by se mělo věřit a pokud se někdo k těmto obviněním staví skepticky, je sám sexistický nebo využívá své privilegované postavení ve společnosti. Navíc odmítala jakoukoli kritiku - například známá analytička a novinářka Kalsey Moser napsala několik otázek k jejím výrokům a požádala o vysvětlení, Froskurinn ji ale místo odpovědí zablokovala a vypustila na Twitter několik dalších zpráv o tom, kterak je zpochybňování názorů a rozhodnutí ostatních žen špatné.

EU LCS tak získá skvělou komentátorku, ale herní komunita hledí i na osobní vystupování a názory, a není tedy jisté, jak Američanku během vysílání EU LCS přijme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama