Humanoid na Worlds končí, čeká nás čínské semifinále, G2 vyzvou SKT
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Humanoid na Worlds končí, čeká nás čínské semifinále, G2 vyzvou SKT

Humanoid na Worlds končí, čeká nás čínské semifinále, G2 vyzvou SKT

Filip Vít

Filip Vít

27. 10. 2019 19:00

Známe semifinalisty Světového šampionátu v Evropě.

Reklama

O tomto víkendu ožila hala Palacio Vistalegre v Madridu, kde se koná čtvrtfinále letošních Worlds. Za týden se na stejném místě můžeme těšit na nejlepší čtveřici týmů, která v semifinále zabojuje o postup do finále a bude tak o krok blíže k vysněnému titulu. Nyní se pojďme podívat na krátký report čtvrtfinálových duelů a na koho se můžeme za týden těšit v semifinále.

Čínské semifinále

V prvním čtvrtfinálovém zápasu jsme mohli vidět souboj titánů. Korejští vicemistři měřili síly s aktuálními světovými šampiony – Invictus Gaming. Ačkoli mírně favorizovanější byli Griffin, nakonec se podařilo třikrát zvítězit čínskému celku, když ztratili pouze jednu hru. Invictus Gaming jsou tak o krok blíže k obhajobě titulu.

Jejich soupeřem ve čtvrtfinále bude mistr jejich regionu – FunPlus Phoenix. Ti si poradili taktéž ve čtyřech hrách s finalisty minulých Worlds. Fnatic se na turnaji loučí, nicméně po postupu ze skupiny smrti se nemají opravdu za co stydět. 

Humanoid Fakera nepřekonal, G2 Esports jsou poslední nadějí Evropy

Smutná zpráva nejen pro české fanoušky, ale také pro evropany. Po Fnatic padli také Splyce, kteří narazili na trojnásobné vítěze Vyvolávačova poháru. Postup na Worlds byl pro Humanoida určitě jedno velké vítězsví. Radovat se mohl později ještě více, když se spoluhráči postoupili ze základní skupiny. Ve čtvrtfinále však cesta pro českého midlinera končí. Sen hrát proti Fakerovi se mu splnil, bohužel se mu ho podařilo porazit jen jednou a v BO5 sérii to není dostačující. 

SK Telecom T1 budou v semifinále čelit poslední evropské naději – G2 Esports. Ti si ve čtvrtfinále poradili s Damwon Gaming taktéž 3:1. Pro Fakerovu partu to příští týden nebude jednoduché, neboť budou hrát proti šesti hráčům. Publikum v madridské hale bude vší silou hnát zástupce LEC kupředu. Pomůže to ocelotově organizaci a naváže na úspěch na MSI?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama