[HERO] Dcera kovářova je hrdinkou číslo 27
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky Článek [HERO] Dcera kovářova je hrdinkou číslo 27

[HERO] Dcera kovářova je hrdinkou číslo 27

Michal Kovář

Michal Kovář

1. 3. 2018 09:37 2

Briggite není sestrou Jindřicha, raději se pohybuje mezi supporty a tanky.

Reklama

Spekulacemi zahrnutý dvacátý sedmý článek povedené sebranky se konečně odkrývá. Mírné zklamání pro ty, kteří čekali na okamžik, až se jeden z nejpovedenějších konceptů dotkne nebes - Jetpack Cat.

Brigitte je dcera kováře Torbjörna a značnou část života prožila po boku Reinharta jako jeho panoš. Inspirace je patrná nejen v štítu a palici, ale také ve schopnostech. Některé z nich se znatelně inspirují u tanků a jsou zaměřeny na ochranu před zničujícím náporem nepřátel. Přesto se řadí do kategorie supportů.

[HERO] Dcera kovářova je hrdinkou číslo 27

Příběh

Jméno: Brigitte Lindholm, věk: 28

Povolání: Technik, dobrodruh

Základna operací: Gothenburg, Švédsko (dříve)

Příslušnost: žádná

"I will prove myself"

Žádné posedávání v ústraní, Brigitte Lindholm jde do zbraně, aby bránila ty, kteří potřebují ochranu.

Nejmladší dcera slavného návrháře zbraní, Torbjörna Lindholma, Brigitte je jeho prvním potomkem, který projevil zájem o strojírenství. Brigitte trávila veškerý svůj volný čas v otcově dílně, aby se učila obchodování a zdokonalila své schopnosti. Její talent by srovnatelný s otcovým, ale na rozdíl od Torbjörna, který světově proslul výrobou zbraní, ji více zajímala výroba zbroje a obranných systémů

Všichni očekávali, že Brigitte dokončí své učení a bude následovat otcovy šlépěje. Avšak její plány ovlivnila přítomnost další velmi významné osobnosti v jejím životě. Tím byl otcův dobrý kamarád a člen Overwatch, Reinhardt Wilhelm. Blízký rodinný přítel a kmotr Brigitte, Reinhardt, ji v dětství často vyprávěl příběhy o hrdinech a odvaze. Poté, co byl Overwatch rozpuštěn, Reinhardt se rozhodl stát toulavým ochráncem bránící spravedlnost po celém světě. Předtím než odešel na svou výpravu, překvapila ho Brigitte otázkou, zda by ho mohla doprovázet. Reinhardt souhlasil.

Jako panoš měla Brigitte mnoho povinností, mezi než patřila i péče o Reinhardtovu zbroj (toto brnění ještě z dob slávy Crusaderů nebylo Brigitte cizí, jelikož jej navrhoval její otec). Postupem času se stále více náplň její práce proměňovala na péči o Reinhardta a snahu ochránit ho před sebou samotným. 

Jednoho dne si uvědomila, že být pouze psychologickou oporou a mechanikem není dost a nejlépe Reinhardtovi může pomoci se zbraní v ruce. Reinhardt ji cvičil v boji a Brigitte si mezitím tajně vyrobila vlastní zbroj.

Brigitte bojuje po Reinhardtově boku, aby chránila nejen jej, ale všechny, kteří jejich pomoc potřebují. Jako rytíř a panoš prochází světem a snaží se zněj vymýtit veškeré zlo.

[HERO] Dcera kovářova je hrdinkou číslo 27

Schopnosti (Support)

Rocket Flail (LMB): Kladivo Brigitte se chová jako řemdih, a tak dosáhne na další vzdálenost a zároveň může zranit více nepřátel najednou.

Repair Pack (E): Tato opravná sada léčí spoluhráče na životech nebo jim přidává armor v případě, že mají maximum svých životů.

Whip Shot (Shift): Brigitte vymrští svůj řemdih na dálku podobně jako Roadhog svůj hák. Kladivo protihráče nepřitáhne, ale odhodí a zraní.

Barrier Shield (RMB): Obdobný štít jako má Reinhard. Tento je ale o mnoho užší a vydrží jen 600 poškození.

Shild Bash (RMB + LMB): Brigitte vyrazí rychle vpřed a omráčí protihráče před sebou.

Rally (Q): Brigitte se pohybuje o mnoho rychleji a rozdává svým spoluhráčům armor.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama