Fnatic čeká náročný týden, G2 si budou chtít napravit reputaci
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Fnatic čeká náročný týden, G2 si budou chtít napravit reputaci

Fnatic čeká náročný týden, G2 si budou chtít napravit reputaci

Filip Vít

Filip Vít

19. 6. 2020 13:00

Dnes začíná druhý týden evropské soutěže. Co nás čeká?

Reklama

Při zahájení letní části jsme byli svědky tzv. super weeku, kdy každý tým odehrál tři zápasy. První týden přinesl mnoho překvapení. G2 Esports dvakrát klopýtli, podceňovaní Vitality a SK Gaming se radovali ze dvou vítězství. Co přinese druhý týden LEC?

Rozpis nadcházejích zápasů, ale také výsledky z předešlého týdne naleznete v eSportovém přehledu

Zaskočí i tentokrát SK Gaming a Vitality své oponenty?

O překvapení na začátku letní sezóny se postaraly nejslabší celky z jara. SK Gaming a Vitality získali v jarním splitu mizerných šest výher. Před týdnem v “super weeku”, který nabídl tři dny plné soubojů, ovládly obě organizace čtyři hry, což je oproti jaru velký posun vpřed. O nejcennější skalp se postarala Cabochardova parta proti šampionům, když Ocelotovu organizaci jednoznačně převálcovala. 

Podceňované týmy budou moci ukázat ve druhém týdnu evropské soutěže, jestli výsledky z týdne předchozího byly jedna velká náhoda, či jestli se během mezisezóny sehrály natolik, že budou atakovat přední příčky. Vitality zbrojí na Rogue a MAD Lions. SK Gaming vyzvou Misfits a v sobotu českého snajpra v barvách Excel Esports.

Fnatic budou chtít zůstat na vítězné vlně, Origen a G2 Esports musí zabrat

O první místo se v tabulce dělí dva celky – Fnatic a Rogue. Oba týmy dosud nenašly přemožitele. Rivalové černooranžových hned na úvod dvakrát zaváhali. Nejdříve proti Origen, následující den proti Vitality. Pro Origen to byla doknce jediná výhra v minulém týdnu, když nezvládli dotáhnout hru do vítězného konce proti SK Gaming a Misfits. V druhém týdnu ale to hráči pod xPekem a Deficiem nebudou mít snadné, neboť budou čelit Excel Esports a Fnatic. 


TH tip pro první hrací den: Fnatic vs. MAD Lions Lvíčata dokázala na jaře několikrát pokořit sedminásobné evropské šampiony. Střetnutí pravděpodobně dvou nejlepších marksmanů v LEC byste si neměli nechat ujít! Zápas je na programu ve 22:00.

TH tip pro druhý hrací den: G2 Esports vs. Rogue G2 Esports na začátku splitu zaváhali a deficit budou chtít dohnat co nejdříve. Proti Rogue, kteří se prezentovali ve velkém stylu a vyhráli všechny tři klání, to nebude ale jednoduché.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama