Dragonlands, Double Up a další novinky z TFT
i Zdroj: Tryhard.cz
TFT novinky TeamFight Tactics Článek Dragonlands, Double Up a další novinky z TFT

Dragonlands, Double Up a další novinky z TFT

Ajkaaa

Ajkaaa

11. 5. 2022 15:00

Informace o mechanikách nového setu, nových Takticích a více!

Reklama

Vývojáři Teamfight Tactics se s námi podělili v novém videodeníku o nové informace o nadcházejícím setu a dalších zajímavostech. Na video v angličtině se sami můžete podívat níže, pod ním však najdete české shrnutí.


TFT: Dragonlands

O novém setu už jsme se sice párkrát zmínili, ale zatím víme hlavní tématiku a datum vydání. Díky videu od Rioťáků se nyní dozvídáme spoustu nových věcí od mechanik po kosmetické úpravy hry.

O novém setu

Ať už nahlížíte na dračí svět jakkoliv, Dragonlands má něco pro vás. Když vývojáři hledali příběhy spojené s draky, nabízelo se jim hned několik tématik skinů z League of Legends. Poté si chtěli vybrat opravdové draky jako šampiony, jimiž jsou Aurelion Sol, Shyvana a... to je bohužel vše. Kvůli tomu museli vytvořit nové draky či přizpůsobit jiné postavy, jako je např. Galio.

Dragonlands, Double Up a další novinky z TFT

V novém setu se tedy objeví 7 oblastí či říší, chcete-li, odkud pochází mocní draci. Tito draci zabírají jako Colossus jednotky v G&G dvě místa týmu, ale jsou ohromně silní. Dostávají 3x větší bonus z jejich třídy a zdraví navíc. Tato třída je vždy aktivní jen s jednou dračí jednotkou.

Právě kvůli obří moci draků přichází i jejich cena v obchodě, a to tedy mnohem vyšší než jiných stejně vzácných jednotek.

Dragonlands, Double Up a další novinky z TFT

Také narazíme na jednoho draka mimo těchto 7 jednotek. Jím je Treasure Dragon, který nahradí PvE kolo s raptory. Přináší nám poklad, který je příležitostí dokončit vaši týmovou kompozici. Může jím být nějaký komponent, zlato navíc, či něco vzácnějšího. Dostanete 2 možnosti. Buď si vezmete vše, co vidíte v nabídce, nebo obnovíte nabídku za 1 zlaťák.

Dragonlands, Double Up a další novinky z TFT


Augmenty v Dragonlands

Augmenty přinesli do TFT spoustu možností jak zamíchat kartami a udělat hry rozmanitější. Do nového setu tedy zůstanou. Objeví se však v trochu jiné podobě a nebude je na desce držet Hexcore, ale Dragon Shrine. Také můžeme čekat více balančních změn těchto Augmentů.

Jako příklad nového Augmentu mluví ve videu jeden z vývojářů o Bloodlust, který permanentně přidává vašim jednotkám 2 AD za zabití, či Think Fast, který vám dá obnovení obchodu zadarmo do konce kola.

Dragonlands, Double Up a další novinky z TFT


Double Up

Hernímu módu pro dvojice, Double Up, se dařilo více, než Riot čekal. Právě proto už s námi tento mód vydržel dlouhou dobu. Vývojáři slibují novinky a časově odhadují jejich spuštění na Mid-set v Dragonlands. Kromě změny rozhraní a věcí jako týmového chatu se změny dotknou specifických Augmentů pro Double Up a více hodících se možností ve Zbrojnici. Úprava by se také měla týkat hodnoceného systému.


Kosmetické úpravy TFT

Z kosmetických úprav hry se můžeme těšit na hned několik novinek, jimiž jsou Burno a Poggles, či nová mýtická verze Choncca, “Choncc the Wise, Professor”. Mrkněte se sami na videu.

Dragonlands, Double Up a další novinky z TFT
Dragonlands, Double Up a další novinky z TFT
Dragonlands, Double Up a další novinky z TFT

Kromě malých legend se po úspěchu Toxitorium, arény z Pass+ v Neon Nights, přidá do Dragonlands také nové skiny arén. Jednou z nich je “The Sanctuary of the Ancient Arena”, která je mýtická, tudíž musí být i vzácná na získání. Nepojí se s žádným balíčkem, ale budete ji moct získat z vajíčka či něčeho podobného.

Stejně tak se můžeme těšit na novou Chibi postavičku – Yasua. Ten se objeví ve hře ve dvou verzích, základní a Chibi Dragon Master Yasuo.

Dragonlands, Double Up a další novinky z TFT

Jednou z novinek, přes které se dá získat obsah do TFT je nový projekt pod názvem Treasure Troves. Vrátí i možnost získat boom efekty a arény z minulých setů. Více informací se dozvíme s příchodem tohoto projektu do hry.


Oslava tří let TFT

Dalšími malými legendami, které budete moct získat, jsou odměnami za ranked, o kterých už jsme se zmínili. Protože ale Teamfight Tactics bude slavit už třetí výročí svého spuštění, každý kdo bude hrát v této době (konec června) získá Anniversary Flutterbug Malou legendu jako dárek.

Po tomto všem nám ve videu vývojáři ještě děkují za přízeň a jako zajímavost dodávají, že hráči za celou dobu TFT odehráli kolektivě přes 1,5 miliard hodin na svých deskách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama