Do druhé poloviny skupinové fáze nastupují neporaženy pouze dva celky
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Do druhé poloviny skupinové fáze nastupují neporaženy pouze dva celky

Do druhé poloviny skupinové fáze nastupují neporaženy pouze dva celky

Giry

Giry

6. 10. 2020 17:30

Výsledky ve skupinách jsou po většinou vyrovnané.

Reklama

Jelikož máme za sebou přesně polovinu zápasů základních skupin na Worlds 2020, ještě nemůžeme z postupu vyloučit žádný z týmů, přesto však už lze odhadnout, které týmy nahlédnou do čtvrtfinálových soubojů a které naopak odjedou po příštím víkendu domů. Takhle vypadá tabulka po dnešních hrách.

Všechny důležité informace najdete v našem článku s přehledem turnaje. Jednotlivé výsledky naleznete v eSportovém přehledu.

Do druhé poloviny skupinové fáze nastupují neporaženy pouze dva celky

Skupina A

Hned na úvod dnešního dne si hráči Team Liquid připsali důležité a zároveň nečekané vítězství nad loňskými finalisty G2 Esports. Vzhledem k tomuto výsledku je skupina A nejvíce vyrovnanou, protože všechny týmy od sebe dělí pouze jediné vítězství. Vše se rozhodne až 8.10., kdy se odehraje všech šest zbylých soubojů této skupiny.

Skupina B

Zatímco se v předchozí skupině rvou o postup všechny čtyři týmy, skupina B vypadá jasně narýsovaná. Korejští šampioni Damwon Gaming vedou neporaženi a na druhém konci stále čekají na vítězství PSG Talon. Pokud evropané z Rogue pomýšlejí na vítězství, budou se muset pokusit překvapit své asijské soupeře, aby se dostali minimálně k tiebreakeru.

Skupina C

V této skupině se o první místo dělí hned tři týmy. LGD si dnes poradili s americkými šampiony TSM, kteří stále čekají na výhru a postup do skupin už se jim pomalu vzdaluje za obzor. Mezi fanoušky oblíbení Fnatic si naopak dokázali poradit se silnými Korejci z Gen.G Esports a o víkendu se tedy můžeme těšit na napínavou podívanou.

Skupina D

TOP Esports nadále dominují a o jejich síle už nemůže nikdo pochybovat. Oproti nim Unicorns of Love z ruské ligy podávají sice slušné výkony, ale na vítězství to zatím nestačí. Existuje sice ještě možnost, že se i se třemi výhrami dostanou do tiebreakeru (za určité situace mohou dokonce postoupit i napřímo), ale tomu už nyní věří málokdo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama