Dash se bude ve vysílání LCS objevovat jen zřídka. Riot úplně škrtnul pozici uvaděče LCS
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Dash se bude ve vysílání LCS objevovat jen zřídka. Riot úplně škrtnul pozici uvaděče LCS

Dash se bude ve vysílání LCS objevovat jen zřídka. Riot úplně škrtnul pozici uvaděče LCS

Giry

Giry

4. 1. 2023 13:00

James "Dash" Patterson už nebude uvádět severoamerickou soutěž LCS. Riot nejspíš nepočítá s pozicí uvaděče do následující sezóny.

Reklama

Dnes v noci napsal James "Dash" Patterson na svůj Twitter oznámení, že končí na pozici uvaděče severoamerické nejvyšší soutěže LCS. Ve vysílání by se měl stále objevovat, už ale na jiné pozici a mnohem méně často.

Je to téměř deset let, co se Dash poprvé objevil ve vysílání LCS, za tu dobu se stal důležitou součástí a ikonou ligy. Tento příběh ale nyní končí, Dash však tvrdí, že v současnosti vyjednává s Riotem o tom, jak by se mohl v LCS angažovat. Chce se totiž dál podílet na rozvoji této soutěže. Zároveň ale zmínil, že by se rád podíval i do vysílání VCT – ligy ve Valorantu.

Riot zcela škrnul jeho pozici z rozpočtu. Je možné, že v severoamerické lize bude “analyst desk” z vysílání zcela vyřazen a o prostor mezi hrami se budou muset postarat komentátoři. Nižšímu rozpočtu napovídá několik změn, kterých se LCS v letošní sezóně dočká – od propouštění personálu až po změnu rozvrhu. Rychle rostoucí Valorant v tomto ohledu nejspíše dostal přednost.

Dash si navíc na svém streamu postěžoval, že s ním tuto změnu nikdo z Riotu nekomunikoval. Prostě mu prý bylo vše oznámeno jako hotová věc. “Po téměř deseti letech, ve kterých jsem dal této práci vše, jsem očekával větší respekt.” dodává.

Pod Dashův tweet napsalo mnoho komentátorů, hráčů a dalších osobností LoL esportu povzbudivé zprávy, ve kterých přejí úspěchy v další kariérní kapitole a vzpomínají na oblíbené momenty Dashova dosavadního esportového působení. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama