Čtvrtfinále LEC: Splyce překvapivě vypadli, do druhého kola se podívají Rogue a Schalke 04
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Čtvrtfinále LEC: Splyce překvapivě vypadli, do druhého kola se podívají Rogue a Schalke 04

Čtvrtfinále LEC: Splyce překvapivě vypadli, do druhého kola se podívají Rogue a Schalke 04

Honza Fremut

Honza Fremut

26. 8. 2019 18:00

Humanoida v play-off již neuvidíme. Do play-off postupují Rogue a Schalke 04

Reklama

Před týdnem jsme se dozvěděli, které celky se probojovaly do vyřazovací části. Nyní šest nejlepších týmů v letní části bude bojovat o trofej pro evropské šampiony a účast na světovém šampionátu. 

Rozpis nejen čtvrtfinálových duelů naleznete v eSportovém přehledu.

Českého zástupce už neuvidíme

Po neúspěchu Origen v základní části byl jediným českým zástupcem v play-off Humanoid v barvách Splyce. Ačkoliv se Splyce v základní části dařilo a skončili díky svému typickému hernímu stylu na třetím místě, v dalších kolech play-off Humanoida ani Splyce již neuvidíme.

Splyce se v prvním kole play-off utkaly s Rogue, kteří skončili v základní části na pátém místě a o postup bojovali až do posledního zápasu. Bilance vzájemných zápasů byla pro Kobry kladná, Humanoid a spol. si s Rogue dvakrát poradili bez větších problémů. Realita v prvním kole play-off ovšem byla jiná. Předvedený výkon od Rogue naprosto předčil všechna očekávání a se Splyce si parta v čele se švédským midlanerem Larssenem poradila poměrem 3:0.

Podaří se Schalke zopakovat letní jízdu z minulého roku?

Schalke 04 se v EU LCS objevili poprvé již v roce 2016, ovšem jen na jeden split. Poté jsme je mohli vidět v Challenger Series a v EU LCS potažmo LEC se pohybují bez přestávky od začátku roku 2018. Do play-off se za tu dobu dostali dvakrát. Poprvé tomu bylo v letním splitu minulý rok, podruhé je v play-off sledujeme nyní. 

V roce 2018 se Schalke podařilo dostat v play-off až do finále, letos jejich cíle nejsou o nic menší. Do play-off postoupili ze čtvrtého místa a v prvním kole se utkaly s Vitality, kterým se na konci základní části nikterak nedařilo. Měli na kontě čtyři prohry v řadě a do play-off šli jako jasní outsideři. Schalke se podařilo roli favorita potvrdit a s Vitality neměli velký problém.

Následuje tedy souboj Schalke04 proti Rogue. Vítěz tohoto souboje se poté utká s poraženým z duelu Fnatic vs G2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama