Základní část LEC je u konce, Patrik se s Origen do playoffs neprobojoval
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Základní část LEC je u konce, Patrik se s Origen do playoffs neprobojoval

Základní část LEC je u konce, Patrik se s Origen do playoffs neprobojoval

Reibl

Reibl

18. 8. 2019 16:00

Základní část LEC skončila. Známe všechny týmy postupující do playoffs.

Reklama

Máme za sebou poslední víkend základní část LEC. Ten se nesl v duchu přímých soubojů o dvě finální místa v playoffs. Velmi důležité zápasy nakonec vystřídalo pár her čistě pro zábavu.

Výsledky duelů naleznete v eSportovém přehledu.

Rogue a Vitality jsou v playoffs

Playoffs měly před začátkem týdne jisté 4 týmy. Jmenovitě G2, Fnatic, Splyce a Schalke 04. V tomto pořadí i celky ukončily základní sezónu. Dvě místa ovšem zbývala. Porvaly se o něj týmy Rogue, Vitality, SK Gaming a Origen. Vybojovat si vstupenku do vyřazovací části se nakonec povedlo Rogue a Vitality.

Pro Rogue je to velký úspěch po velice špatném jarním splitu. Hráči Vitality měli zase otřesný vstup do letní části. Obrovské zklamání jistě zažívají fanoušci Origenu. Tým kolem Patrika vybojoval na jaře druhé místo a zahrál si dokonce Rift Rivals. Výsledky z léta bohužel byly o dost horší. Origen měli dva týdny vše ve svých rukách, ale výhry nepřišly. Naštěstí je uvidíme v regionálním gauntletu, kde se porvou o třetí evropský seed na Worlds.

Fnatic i G2 bavili publikum

V neděli nastupovaly dva nejlepší celky proti týmům z druhé poloviny tabulky. G2 i Fnatic měli zajištěné první dvě příčky, a tak mohla na řadu přijít zábava. Celkem padlo 66 killů ve hře Fnaticů a 75 killů při hře G2 proti Excelu. Nutno podotknout, že výsledky těchto her neměly velký vliv na pořadí a favorité i tak vyhráli.

Playoffs už za týden

Vyřazovací část začnou Splyce s českým midařem Humanoidem proti Rogue. Hrát se bude 23. srpna od 18:00. O den později změří síly Schalke 04 a Vitality. Souboj titánů mezi Fnatic a G2 o přímý postup do finále nás čeká až 31. srpna.

Základní část LEC je u konce, Patrik se s Origen do playoffs neprobojoval

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama