Blizzard přichází s vlastní sérií turnajů pro smrtelníky
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport Článek Blizzard přichází s vlastní sérií turnajů pro smrtelníky

Blizzard přichází s vlastní sérií turnajů pro smrtelníky

Michal Kovář

Michal Kovář

16. 6. 2017 14:00

Kdo se nekvalifikoval na Contenders, může prokázat kvality v Open Division

Reklama

Blizzard představil slibovanou sérii turnajů pořádanou pro západní Evropu ve spolupráci se společností FACEIT. Ano, čtete správně. Czechia, jak je uvedeno na oficiálních stránkách playoverwatch.com, spadá mezi západní státy a hráči budou muset oželit přítomnost azbuky v chatu (сука).

Blizzard přichází s vlastní sérií turnajů pro smrtelníky

První turnaj je plánován na 3. července a následně v týdenních intervalech včetně vyřazovací části vrcholící 27. srpna. Co možná nejspravedlivější rozlosování Overwatch Open Division by měl zajistit švýcarský systém hojně užívaný nejen v šachách, pétanque, kuličkách a Magic the Gathering. Jediným omezením pro přihlášení členů týmu je dosáhnutí minimálně ranku Master (SR 3500) v poslední ukončené sezóně. V případě, že se vám podařilo splnit kritéria až v současné páté sezóně, s největší pravděpodobností nebudete do letní fáze připuštěni. Pro budoucí sezóny Blizzard přislíbil i postupová místa přímo do Contenders. Prozatím jsou však aktuální pouze níže uvedené ceny.

V případě, že nedokážete naplnit celý tým, FACEIT nabízí šikovný systém pro vyhledávání spoluhráčů. Po zadání kritérií můžete vyhledat zbývající členy týmu dle role, či se přihlásit jako jednotlivec. FACEIT TEAMFINDER

V první sezóně budou zápasy probíhat každou sobotu od 19:00 CEST až do 20. srpna a následně vypukne playoff. Přihlásit se můžete kliknutím na obrázek "Sign up now".

Ceny pro vítěze
1. místo 50$ do Battlenetu
2. místo 40$ do Battlenetu
3. - 4. místo 30$ do Battlenetu
5. - 8. místo 20$ do Battlenetu
9. - ? místo 10$ pro hráče, kteří odehrají všechna kola

Ceny jsou pochopitelně pro každého hráče z týmu a takovýto příspěvek se může hodit nejen na lootboxy, ale i na nově oznámené Division 2.

Zkusíte štěstí v Overwatch Open Division?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama