Amazing míří do 100Thieves, C9 oznámili jméno nového kouče
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Amazing míří do 100Thieves, C9 oznámili jméno nového kouče

Amazing míří do 100Thieves, C9 oznámili jméno nového kouče

Filip Vít

Filip Vít

14. 5. 2019 14:00

V LCS týmy během MSI neotálejí a hlásí posily pro letní split.

Reklama

Zatímco ve Vietnamu probíhá mezinárodní turnaj MSI, kde aktuálně nejlepší týmy světa měří své síly, v americké LCS týmy neotálejí a připravují se na nadcházející letní split. O dvě přestupové perličky se postaraly celky 100Thieves a Cloud9.

Amazing se po letech vrací do Ameriky

Po téměř pěti letech se vrací na západní kontinent německý jungler Amazing. Ten zde prožil skvělou sezónu, kdy se mu dokonce podařilo v létě 2014 s TSM vyhrát trofej NA LCS a nominovat se na Worlds. Amazing se později připojil k nově vznikajicímu týmu Origen. Xpekeho tým byl neméně úspěšný, když se několikrát probojoval do finále evropské LCS a dokonce do semifinále světového šampionátu. V roce 2017 se spolu s Kikisem snažil dotáhnout co nejdál tým Mysterious Monkeys. Po neúspěšné sezóně jsme ho však mohli vidět na našich obrazovkách jako komentátora evropské soutěže. Netrvalo to dlouho a zkušený Němec se stal nedílnou součástí FC Schalke 04. Zde působil necelé poslední dva roky, nejdříve jako aktivní hráč, po příchodu Mementa se uplatnil jako manažer academy týmu. Amazing se nyní vrací opět za monitor, klávesnici a myš.

100Thieves zažili doslova katastrofální jarní část, na kterou budou chtít co nejrychleji zapomenout. Hvězdný tým okupoval od začátku letošní sezóny poslední příčky tabulky. Účastník uplynulých Worlds po sezóně posílil, když ohlásil příchod hvězdného střelce Banga z SKT a midaře Huhiho ze CLG. Tým s nadupanou sestavou ani z části nenaplnil očekávání a do týmu po nevydařeném jarním splitu přichází tedy zkušený jungler Amazing. Soupiska pro nadházející letní část by měla vypadat tedy takto:

  • trnér: pr0lly
  • top: Ssumday
  • jungle: Amazing
  • mid: Soligo
  • adc: Bang
  • support: Aphromoo

Reignover se připojuje k trenérskému týmu C9

Korejský jungler, kterého jsme naposled mohli vidět v dresu Counter Logic gaming, opouští od aktivního hraní.

Amazing míří do 100Thieves, C9 oznámili jméno nového kouče

Reignover přicestoval z Koreje spolu s Hunim, se kterým působil nejdříve ve Fnatic, později v Immortals. Ve Fnatic zažil svou nejlepší sezónu, když zvítězil jak na jaře, tak i v létě, kdy navíc nebyl s Fnatic v základní části ani jednou poražen! Pohádková cesta skončila až před branami finále světového šampionátu. Reignover se poté přesunul do Ameriky, kde hájil barvy Immortals, týmu Liquid a naposled CLG.

Nyní se Reignover pokusí zhostit role kouče a předávat zkušenosti hráčům Cloud9. V trenérském týmu bude spolupracovat s Reaperedem a Rapidstarem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama