Začíná základní část Mid Season Invitational
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Začíná základní část Mid Season Invitational

Začíná základní část Mid Season Invitational

Giry

Giry

10. 5. 2019 06:00

Počet účastníků se zúžil na šest, začíná skupinové část.

Reklama

Play-in fázi máme za sebou a až do úterý 14.5. nás budou provázet zápasy v základní skupině, kde se utká šest nejlepších týmů. Tři z nich se sem dostaly automaticky, zbylé tři celky si musely svou účast vybojovat.

Ale nepředbíhejme, nejprve jsme byli svědky soubojů ve dvou skupinách během play-in fáze. Ve skupině A se nejlépe umístil vietnamský tým Phong Vũ Buffalo, který nakonec postoupil až díky úspěchu v tie-breakeru proti 1907 Fenerbahçe Esports z Turecka. Ve skupině B nebyl tie-breaker potřeba, ruský celek Vega Squadron prohrál pouze jediný zápas. Tyto týmy si tedy vybojovaly možnost postoupit přes silnější celky ze známých regionů.

Jenže favorité postoupili bez větších potíží. Americký Team Liquid s přehledem zdolal ve třech hrách vietnamské protivníky a zástupci z LMS Flash Wolves dovolili soupeřům z Ruska ukořistit jen jednu hru.

Zbývalo tedy rozhodnout, který z těchto dvou poražených vyplní poslední místo v základní skupině. Po dvou výhrách buvolů a dvou odpovědích žraloků rozhodovala až pátá hra. V ní byl nakonec úspěšnější vietnamský celek a uvidíme ho tedy i v základní skupině turnaje.

Takto tedy vypadá složení základní skupiny MSI:

  • SK Telecom T1 (LCK)
  • Invictus Gaming (LPL)
  • G2 Esports (LEC)
  • Team Liquid (LCS)
  • Flash Wolves (LMS)
  • Phong Vũ Buffalo (VCS)

V této skupině se utká každý s každým dvakrát a čtyři týmy s nejvíce výhrami na kontě postoupí do semifinále. Skupinové zápasy se budou hrát ode dneška až do úterý 14. května každý den.

Největším favoritem jsou podle různých expertů, komentátorů či sázkových kanceláří úřadující mistři světa IG, v těsném závěsu za nimi pak korejská pětice kolem Fakera. Na třetí místo se zpravidla řadí evropší G2. Možná nás ale čeká skupina plná překvapení.

Začíná základní část Mid Season Invitational

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama