Zveme vás na MSI Gaming Roadshow 2017
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek Zveme vás na MSI Gaming Roadshow 2017

Zveme vás na MSI Gaming Roadshow 2017

Giry

Giry

14. 4. 2017 06:00

Společnost MSI opět vyráží představit své nejnovější herní notebooky, počítače a technologie.

Reklama

Společnost MSI opět vyráží představit své nejnovější herní notebooky, počítače a technologie na oblíbenou MSI Gaming Roadshow 2017. Ta proběhne na vysokých školách ve Zlíně, Žilině a Košicích. Přijď na přednášku, na které se dozvíš zajímavosti a výhody jednotlivých technologií a vychytávek MSI.

Zveme vás na MSI Gaming Roadshow 2017

Prohlédni a vyzkoušej si různé modelové řady herních notebooků MSI, včetně vlajkové lodě MSI GT83VR Titan SLI – notebook se dvěma grafickými kartami GeForce GTX 1080 v SLI. Chybět nebudou ani nejtenčí herní notebooky jako například GS63VR, jenž spojují herní výkon a mobilitu do tenkého a lehkého kovového těla. Anebo bys radši něco méně extrémního, s dobrý poměrem cena/výkon? Tak to se přijď podívat na model GE72 s grafikou GeForce GTX 1050 Ti a mnoho dalších včetně specialitky Camo Squad Limited Edition!

Zveme vás na MSI Gaming Roadshow 2017

K vidění budou také kompaktní stolní počítače MASI Aegis X a Trident 3 a herní komponenty včetně nových základních desek pro platformy Intel Kaby Lake a AMD Ryzen. Chybět pochopitelně nebudou grafické karty GTX 1080 Ti GAMING X 11G nebo GTX 1070 a GTX 1050 Ti GAMING X 4G. Prověřit je můžeš v custom sestavách s Intel Core i7 7700K nebo AMD Ryzen 7 1800X.

Na Roadshow si můžeš osahat herní příslušenství MSI Gaming Gear - chladič procesoru, mechanické i membránové klávesnice, myši, podložky a sluchátka.

Vstupné je ZDARMA. Přijď na přednášku a vyhraj! Hlavní cenou je grafická karta MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 3G! Podrobný harmonogram jednotlivých akcí najdeš po kliknutí na konkrétní školu nebo na www.MSIroadshow.cz:

* Kliknutí na odkaz vás přesměruje na Facebook událost, kde doporučujeme potvrdit účast.

Přednášky i výstavka produktů jsou zdarma a jsou otevřeny široké veřejnosti. Zveme všechny hráče a IT fanoušky na populární MSI Gaming Roadshow 2017 - www.MSIroadshow.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama