Zpoždění Vítejte v jungli
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Zpoždění Vítejte v jungli

Zpoždění Vítejte v jungli

fof0t

fof0t

1. 1. 1970 00:00

Zpoždění Vítejte v jungli

Reklama

Zdravím vás moji milí čtenáři! Určitě jste si všimli, že Vítejte v jungli už má nějaký ten pátek zpoždění. Nezoufejte však – nevykašlal jsem se na psaní. Další díly určitě přijdou, jen budou muset počkat, až budu hotový se svými školními povinnostmi. Nový díl můžete očekávat začátkem prázdnin, a pokud bude o články stále zájem tak jeho následující díly budou chodit s týdenní pravidelností.

Chtěl bych využít toho času před příštím dílem a získat od vás nějakou zpětnou vazbu. Jungler je role, která se z 95% sestává ze znalostí (kdy farmit, kdy jak a odkud gankovat, kde v jungli začít, jak předvídat pohyb enemy junglera a reagovat na něj, jak a kdy counterjunglit atd.) a zbylých 5% tvoří mechanický skill (trefit při ganku skillshot). Na rozdíl od jiných pozic tedy nepotřebujete tak často trénovat (ingame) jako spíše učit se a zdokonalovat se ve výše popsaných znalostech (streamy, články).Ve Vítejte v jungli už se pomalu dostáváme k pokročilejším tématům, které jsem se učil a každou hru zdokonaloval po skoro 2 roky. Rád bych své zkušenosti české komunitě předal, ale bojím se, aby pak nebyly na českých turnajích použity proti mně a mému týmu. Nejmenovaný konkurenční tým mi prozradil, že před zápasy koukají na můj článek o trasách a podle toho pak předvídají, kde se pohybuji. Já, i když jsem s něčím podobným počítal, když jsem článek psal a i když často měním start i trasu, tak přeci jen je to pro mne alarmující zjištění a nechtěl bych svůj tým dalšími články stavět do nevýhody ještě před začátkem zápasu. Co si o tom myslíte?

Pokud máte čas, mohli byste odpovědět i na následující otázky?1) Co se vám na Vítejte v jungli líbí?2) Co byste do budoucna chtěli zlepšit?3) Viděli byste radši články o junglení (tak jako doteď) nebo rozbor jednotlivých hrdinů (ve stylu guid) popřípadě obojí?

Děkuji za vaše názory. Určitě mi pomohou články do budoucna zlepšit!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama