Zpátky do školy s MSI a novou řadou notebooků k oslavě 20 let
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek Zpátky do školy s MSI a novou řadou notebooků k oslavě 20 let

Zpátky do školy s MSI a novou řadou notebooků k oslavě 20 let

Komerční sdělení

S blížícím se začátkem nového školního roku je ideální čas se poohlédnout po notebooku, který vám usnadní nejen studium, ale i práci a volný čas. Společnost MSI, která slaví 20 let na trhu notebooků, představila řadu novinek, jež zaujmou svou všestranností a výkonem. Tyto modely jsou navrženy tak, aby vyhověly různým potřebám studentů, ať už jde o náročné technické výzvy, zábavu po vyučování nebo obojí.

Reklama

MSI se za dvě desetiletí stalo synonymem pro inovaci a kvalitu. Společnost vždy kladla důraz na technologický pokrok, přinášela na trh nové a odvážné produkty a díky tomu se stala jedním z lídrů v oblasti notebooků. K oslavě svého 20. výročí si připravila speciální akci, kdy k notebookům získáte dárek. Více zde.

Vzhledem k blížícímu se školnímu roku přichází MSI se širokou nabídkou notebooků, které osloví nejen studenty. Pokud hledáte přenosné zařízení do školy, které nabízí dostatečný výkon pro vaše studium a zároveň umožňuje i zábavu po vyučování, určitě si v portfoliu MSI vyberete. Společnost nabízí různé modely, z nichž každý má své specifické výhody, které si nyní podrobněji představíme. 

Katana 17 B12VFK-458CZ je jedním z nejuniverzálnějších modelů v nabídce MSI, který je ideální pro studenty hledající solidní výkon za dostupnou cenu. Tento notebook je vybaven výkonnou grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX 4060 s 8 GB pamětí a MUX přepínačem, který umožňuje přímé přepínání mezi integrovanou a dedikovanou grafikou pro lepší energetickou účinnost. Kromě toho disponuje procesorem Intel Core i7 12650H, 1 TB SSD úložištěm a 16 GB RAM, což zajišťuje plynulý chod aplikací i multitasking. Notebook má 17palcový Full HD displej s obnovovací frekvencí 144Hz, který je ideální jak pro práci, tak i pro zábavu, včetně hraní her. I když tento model nenabízí prémiové materiály nebo ultraštíhlý design, za cenu 28 490 Kč poskytuje vynikající hodnotu pro studenty, kteří hledají spolehlivý nástroj pro své každodenní potřeby.

Zpátky do školy s MSI a novou řadou notebooků k oslavě 20 let
i Zdroj: Tryhard.cz

Pro ty, kteří potřebují vyšší výkon, je zde model Katana A17 AI B8VG-886XCZ. Tento notebook přináší vylepšení téměř ve všech směrech. V jeho srdci bije kombinace grafické karty RTX 4070 s 8 GB VRAM a procesor AMD Ryzen 9 8945HS, což z něj činí výkonný stroj nejen pro náročné aplikace, ale i pro hraní her na vysoké detaily. Kromě 1 TB SSD úložiště nabízí tento model také 32 GB RAM typu DDR5, což výrazně zvyšuje jeho schopnosti při práci s náročnými úlohami. Displej je dalším vylepšením - jde o matný QHD panel s obnovovací frekvencí až 240Hz, který zaručuje jemnější a plynulejší obraz, což oceníte nejen při práci, ale i při hraní her po studiu. Tento model je ideální pro studenty, kteří hledají maximální výkon a nekompromisní kvalitu. 

Zpátky do školy s MSI a novou řadou notebooků k oslavě 20 let
i Zdroj: Tryhard.cz

Pokud je pro vás klíčová přenositelnosti a dlouhý výdrž baterie, potom MSI Stealth 16 AI Studio A1VGG-033CZ stojí za pozornost. Tento notebook je navržen pro uživatele, kteří potřebují vysoký výkon na cestách, a to bez kompromisů. S váhou pod dva kilogramy a 16palcovým displejem o poměru stran 16:10 s rozlišením 2560 × 1600 je tento model ideální pro práci i zábavu na cestách. Uvnitř notebooku najdete procesor Intel Core Ultra 7 155H a grafiku RTX 4070, což zaručuje vysoký výkon i při náročnějších úkolech. Specifikace doplňuje 1 TB SSD, 32 GB RAM a nejnovější technologie Wi-Fi 7, která zajišťuje rychlé a stabilní připojení. S velkou 99,9Wh baterií je tento model ideální pro studenty, kteří často cestují nebo tráví dlouhé hodiny mimo domov a potřebují spolehlivý notebook s dlouhou výdrží. 

Zpátky do školy s MSI a novou řadou notebooků k oslavě 20 let
i Zdroj: Tryhard.cz

Pro uživatele, kteří potřebují kompaktní a snadno přenosný notebook pro každodenní kancelářskou práci a studium nabízí MSI model Prestige 13 AI Evo A1MG-037CZ. Tento 13,3palcový notebook je vybaven OLED displejem s vysokým rozlišením 2880 × 1800, který poskytuje nádherný obraz s živými barvami a vysokým kontrastem. Je ideální pro práci s textem, prezentacemi a dalšími kancelářskými úkoly. Notebook váží méně než 1 kg, což z něj činí jeden z nejlehčích modelů ve své kategorii. Kromě nízké hmotnosti nabízí také velkou 75Wh baterii, která zajišťuje dlouhou výdrž na jedno nabití, což je perfektní pro studenty, kteří jsou neustále v pohybu. Notebook je vybaven procesorem Intel Core Ultra 7 155H a 32 GB RAM, což zajišťuje dostatečný výkon pro každodenní úkoly i lehčí multitasking. 

Zpátky do školy s MSI a novou řadou notebooků k oslavě 20 let
i Zdroj: Tryhard.cz

Modely Katana A17 AI, Prestige 13 AI a Stealth 16 AI Studio využívají MSI AI Engine, který rozpoznává různé uživatelské scénáře a automaticky přizpůsobuje hardware pro dosažení optimálního výkonu. Díky tomu se můžete plně věnovat své práci, tvorbě nebo zábavě, zatímco technologie AI Noise Cancellation Pro poskytuje čistý zvuk i v rušném prostředí. 

Na závěr nelze opomenout čistě herní zařízení MSI Claw A1M-054CZ. Tento přenosný herní handheld je skvělou volbou pro studenty, kteří si chtějí užít hraní her i na cestách. Nedávná aktualizace BIOSu přinesla zvýšení výkonu, což z Claw dělá ještě lepšího herního parťáka. Tento model je vybaven 120Hz Full HD displejem, 1 TB SSD úložištěm, Wi-Fi 7 a má hmotnost pouhých 675 gramů, což z něj činí ideální zařízení pro hraní her kdykoliv a kdekoliv. Pro hráče, kteří hledají kompaktní, ale výkonné zařízení, je MSI Claw jasnou volbou. 

Zpátky do školy s MSI a novou řadou notebooků k oslavě 20 let
i Zdroj: Tryhard.cz

MSI přináší na trh širokou škálu notebooků a přenosných zařízení, která jsou připravena uspokojit potřeby různých typů uživatelů. Ať už hledáte notebook s ideálním poměrem ceny a výkonu, přenosný model s dlouhou výdrží nebo výkonné herní zařízení, MSI má pro vás to pravé řešení. 

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama