Známe první týmy mířící na Mid Season Invitational
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Známe první týmy mířící na Mid Season Invitational

Známe první týmy mířící na Mid Season Invitational

Giry

Giry

3. 4. 2023 15:22

Které tři týmy už mají jisté místo v nadcházejícím mezinárodním turnaji?

Reklama

Na souboje v letošním Mid Season Invitational se nejlepší týmy z celého světa sjedou do Londýna a to znamená ideální vysílací časy pro evropské diváky. Uvidíme tak druhý největší mezinárodní turnaj v novém formátu i bez toho, abychom museli ponocovat nebo vstávat brzy ráno.

A protože se MSI už blíží, postupně se začínají objevovat také celky, které si výlet do Británie už zajistily. Zatím známe tři.

G2 Esports (LEC)

Evropští šampioni si vybojovali ze všech týmů postup jako první a to díky novému formátu LEC. Už 26. února si totiž dokázali poradit s Carzzyho partou v MAD Lions ve finále zimního splitu, a tento titul jim tak zajistil jedno ze dvou míst přiřazených evropským týmům. O druhém postupujícím se rozhodne během právě probíhajícího jarního splitu.

T1 (LCK)

T1 se kvalifikovali na MSI po parádním jarním splitu v domácí lize se skóre 17:1 a dvou Bo5 výhrách nad KT Rolster a Gen.G ve čtvrtfinále a semifinále play-off. Oba poražené celky však stále mají šanci na postup. Vítěz souboje mezi KT Rolster a Gen.G se postaví T1 ve finále. Šampion LCK pak postoupí na MSI jako první seed, poražený se musí smířit s postupem jako druhý seed. 

Cloud9 (LCS)

Cloud9 si zajistili letenku do Londýna poté, co si v druhém kole play-off severoamerické ligy poradili s týmem FlyQuest. O tom, kdo bude vyslán na MSI z LCS jako první seed se rozhodne 9. dubna, kdy se Cloud9 postaví ve finále vítězi souboje mezi Golden Guardians a FlyQuest.


Mid Season Invitational se v novém formátu odehraje od 2. do 21. května v Londýně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama