Změny v tribunalu
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Změny v tribunalu

Změny v tribunalu

derk

derk

29. 10. 2012 16:30

Riot si trochu pohrál s Tribunalem. Jak to dopadlo?

Reklama

Tribunal byl již od začátku velice zajímavým systémem, ale zároveň také velice těžkým na vybalancování. Riot udělal několik změn, od dob spuštění Tribunalu. Například to, že hráči nebudou dostávat za vyřešené případy IP do hry (kterých stejně bylo málo), že bude omezení na počet vyřešených případů, následně zrušen limit, ale zaveden časovač a řadu dalších. V nedávné době Riot přišel s myšlenkou "ratingu" pro hodnotící hráče, podobně jako je tomu přímo ve hře. Tuto feature nazval Riot "Justice Review" a jde víceméně o to, že každému hráči budou na základě jeho rozhodnutí (podle většiny a celkového výsledku) buďto přidány nebo ubrány pomyslné body. Jde jednak o to, aby hráči měli nějakou zpětnou vazbu a mohli se podívat, jak dobře hlasovali. A také o to, aby se mohli dostat do popředí a měli nějakou odměnu za to, že pomáhají komunitě (na fórech se spekuluje, že nejlepší "soudci" dostanou od Riotu nějaké ceny nebo jinou formu odměny). 

Riot plánuje v blízké době spustit ještě třetí funkci Tribunalu a tou je Halls of Justice. V současné době však ještě není ve fázi publikování a proto se musíme spokojit pouze s dvojicí, která je vidět na obrázku.

Co vůbec Riot změnil tentokrát?

- Přidána přesnost do ukazatele Justice Review a také "streaks" (aneb je vidět, kolik správných rozhodnutí budete mít v jedné řadě, bez chyby)

- Rating všech "soudců" se resetoval na 1200. Nyní můžete získávat a ztrácet body stejně jako ve hře.

- Ostraněny problémy, při kterých nedostali hráči upozornění nebo Reform Card. 

- Systém je teď méně shovívavý, aby se dostalo spravedlnosti všem hráčům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama