Změny v třetí sezóně
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Změny v třetí sezóně

Změny v třetí sezóně

Petr Macháček

Petr Macháček

23. 10. 2012 06:09

V tomto článku si přiblížíme několik novinek, které se v naší oblíbené hře ze začátku příští sezóny objeví.

Reklama

Začněme u supportů. Hráči, kteří mají tuto roli v oblibě, mohou očekávat vylepšení v podobě nových itemů, které by měly těmto 'podpůrným jednotkám' zjednodušit příjem goldů. 

Morello 

(hlavní designer) na fóru bližší informace bohužel neuvedl, avšak z jeho příspěvku bylo patrné, že se bude jednat o zcelá jiný způsob, než jsme zvyklí u klasických gold-itemů.

Největšími zásahy do hry budou určitě reworky (přepracování spellů, někdy i vzhledu)

Karmy 

Heimedingera

.

Před nějakou dobou byl na fóru Xypherousem (technický designer) zveřejněn obrázek, který popisuje Heimerovy nové spelly (zde). Nikdo však netuší, jestli jsou tyto informace pravdivé.O Karmě toho bohužel víme méně. Spekuluje se o úpravě modelu a přidání nějakého CC (Crowd Control = stun, knockback, či jiné kouzlo, které ovlivní pohyb a ovládání championa) do jednoho z jejích spellů. Morello toho k úpravám bohužel víc nepověděl. My jen doufáme, že Riot příjde s něčím pořádným. Právě tyto dva championy na turnajích moc nevídáme a neradi bychom, aby tomu tak bylo i nadále. 
Některé změny se stylu hry vyhnou obloukem, jako je tomu například u nového ladder systému (žebříček hráčů určován podle nejvyššího ratingu).
Rjcombo

(herní designer) s k této záležitosti vyjádřil na fóru: "Rádi bychom do herního klienta implementovali vylepšený žebříček hráčů, ve kterém by mohli hráči sledovat, s kým měli minulou hru tu čest a dozvěděli se o ostatních hráčích víc." Žebříček není jediná věc, která by mohla v budoucnu v klientovi přibýt. V příspěvku se zmínil i o jakémsi 

voice chatu

, kterého by mohli hráči využívat. Podle něj je vše zatím ve stádiu vývoje. Stejně jako systém achievmentů (úspěchů), kterého se možná v této sezóně také dočkáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama