Změny v systému NightCupů
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Změny v systému NightCupů

Změny v systému NightCupů

David Růžička

David Růžička

30. 5. 2012 14:37

Změny v systému NightCupů na Playzone: Přinášíme vám měsíční finále!

Reklama

Spolu se změnami v admin týmu nás čekají i změny ve fungování League of Legends na PLAYzone. První a nejzásadnější změnou je úprava systému NightCupů. V příštím měsíci se hodláme vrátit ke staronovému systému jednoho NightCupu týdně, ke kterému ovšem přidáme příjemné překvapení v podobě měsíčního finále o ceny. Více se dočtete v článku.

Nový systém dvou NightCupů týdně se nám příliš neosvědčil a po poradě se hodláme vrátit k původnímu systému sobotních NightCupů. Od června tedy budeme opět hrávat pouze v soboty, a to vždy od 17:35, jak jste zvyklí. Nově ale NightCupy okořeníme o možnost vyhrát ceny ve velkém finále, jež bude probíhat pod záštitou společnosti CZC.CZ. Finále se bude konat vždy na konci měsíce a střetnou se v něm ti nejlepší ze tří předcházejících NightCupů.

Celkem postoupí šestnáct týmů. Z toho tři budou vítězové proběhnuvších NightCupů (v případě, že vyhraje dvakrát stejný tým, přesouvá se postup automaticky na další tým v pořadí), které doplní třináct týmů určených na základě umístění ve speciálním žebříčku. Bodovaná bude každá pozice v NightCupu dle následujícího klíče:

1. Automatický postup2. 12 bodů3. 8 bodů4. 5 bodů5. - 8. 3 body8. - 16. 2 body16. - 32. 1 bod

První měsíční finále nás čeká již na konci června a hrát v něm budeme o krásnou cenu v podobě pěti podložek pod myš STEELSeries QCK Mass Sudden Attack, které do soutěže věnovala společnost CZC.CZ. Kromě věcné ceny, bude finále také ohodnoceno zvýšeným počtem MČR bodů, místo klasické stovky jich rozdáme rovnou 150.

5x STEELSeries QCK Mass Sudden Attack pro vítěze měs. finále

Kromě změny v systému NightCupů mám pro vás ještě jednu příjemnou zprávu. S oblíbeným komunitním portálem TryHard.cz jsme se dohodli na rozšíření spolupráce. Co to znamená pro vás? Hlavně rozsáhlé coverage z našich turnajů v podání redaktorů TryHard a také pravidelné komentované streamy z Nightcupů.

Zdroj: http://www.playzone.cz/clanky/zmeny-v-systemu-nightcupu-prinasime-vam-mesicni-finale

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama