Změny v soupiskách Origen a Misfits
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Změny v soupiskách Origen a Misfits

Změny v soupiskách Origen a Misfits

Little Panda

Little Panda

Po ukončení jarního splitu dochází ke změnám v soupiskách týmů.

Reklama

S koncem jarního splitu přichází opět spoustu změn v soupiskách týmů. Jednu z takových změn oznámili Misfits a většími změnami prochází i Origen, kteří se propadli z LCS do Challenger series.

Origen

Vedení týmu Origen oznámilo, že Tabzz, Cinkrof a Naehyun se stávají "volnými agenty" a jsou tedy volní pro další kontrakty. Origen ale má v plánu jim nabídnou pozici v Challenger series v Origen.

Smlouvě topaře Satoriuse vypršela platnost a již není nadále součástí Origen. To samé latí i pro trenéra týmu LeDucka. Origen také oznámil, že brzy spustí tzv. "tryouts". Tedy začne své budoucí hráče vybírat i mezi nováčky.


Misfits

Misfits oznámili, že jejich jungler KaKAO již nebude nadále působit v jejich týmu. KaKAO dostal výpověď a odstupné. Misfits by se navíc měli již brzy dohodnout s novým junglerem, konkrétně Nubarem "Maxlore" Sarafianem, který doposud působil v předposledním týmu EU LCS - Roccat.

KaKAO se bude brzy poohlížet po novém týmu na letní split. V prosinci minulého roku vystřídal původního junglera Misfits Leona "Lamabear" Krügera jako velmi zkušený hráč LPL a LCK. Zkušenosti nabral v týmech jako KT Rolster nebo Invictus Gaming.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama