Změny v Jungli na další sezónu
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Změny v Jungli na další sezónu

Změny v Jungli na další sezónu

Resty

Resty

1. 11. 2012 08:09

Zde se nachází trošku informací pro ty, kteří rádi zabijejí zlatem naplněné piňáty, normálně nazývané neutral creepy.

Reklama
Morello 

a

 Statikk

 oba zamířili na forum aby prodiskutovali nadcházející změny.

Změny v Jungli na další sezónu

Celá diskuze začala tím, že Morello odpoveděl summonerům na jejich otázky ohledně jungle. Že je prý moc "bezpečná" a že chybí možnost předhonit nepřátelského junglera a získat tím

převahu.

"Ano, úplně souhlasíme s tímto problémem. :) Změny v jungli nastanou."Pokračoval v komentářích a dozvěděli jsme se, že jungle bude mít POSITIVNÍ dopad na junglery, kteří nemají žádný AoE (Area of Effect) kouzla. Například Warwick, Fiddlesticks a další."Jungle změny budou mít veliký dopad na junglery, kteří útočí jen do jednoho monstra najednou."
Změny v Jungli na další sezónu
Statikk pokračoval a doplňoval informace:"Pracovali jsme na změnách v jungli v přípravě na Season 3, a i když nemůžu zveřejnit všechny detaily, protože je stále ladíme, chtěl bych vám podat nějaké informace. 
Existuje veliké množství problémů, které jsou navzájem propojeny. Dosavadní strategie na jungle (GP10 Support / Tankové) tak nějak stagnuje pozici junglera v aktuálním playstylu. Omezuje tím mnohé další strategie a to i na ostatních lajnách/rolích. Další problém je, že efektivní farmení v jungli má velice malý výsledek s porovnáním s konstantím tlakem na lajny a "kempením"/ gankováním. Jungleři tak nějak ztrácely peníze, pokud se jim gank nepovedl a tak se raději rozhodli, že budou hrát strategii Gold Per 10 itemů. Přístup, který se snažíme implementovat je takový, že o hodně zvýšíme peníze, které jungle kempy nabízí, a navíc se tyto odměny budou zvyšovat za uhraný čas ve hře. Abysme vyvážili tento fakt, tak jungle kempy musíme posílit aby byly jak nebezpečné tak na druhou stranu aby nabízely nové/vylepšené cesty, jak stavět junglery. Celkově se snažíme, aby jungleři mohli stavět ofenzivní itemy, a nebyli nuceni kupovat itemy na generaci goldů. Toto není vše, co budeme měnit do příští seasony, ale tyto věci jsou určitě v našem hledáčku."
Jestli už League Of Legends hrajete nějakou dobu, tak si můžete všimnout, že tyto změny jsou přesným opakem, jaký jsme viděli minulý rok. Statikk se k tomu vyjádříl takto: "V některých věcech ano, ale ne úplně. Nejdeme celou cestu zpátky do extrému staré jungle, kde jste nemohli vydržet, pokuď jste nebyli Warwick, ale snažíme se najít cestu mezi starou junglí a novou junglí. Největším rozdílem zde bude, že nabízíme nové itemy pro ty šampiony, kteří potřebují extra popostrčit v junglení. Šampioni, kteří už jsou velice silnými junglery nemusí tyto itemy vůbec stavět, ale bude zajímavé koukat na to, jak se rodí noví jungleři.""Snažime se udělat jungli v Season 3 přístupnou pro různé typy junglerů. Například, tím, že jsme oslabili damage jungle kempů, jungleři jako Warwick, už zde neměli co dělat, protože sustain už nebyl potřeba. Každý mohl hrát jungli jen s Botama + Health Potkama. Když tyto změny provedeme, může se objevit pár junglerů, kteří budou prostě moc silní a na to si budeme muset dát pozor. Ale celkově se snažíme, aby byl důvod vybrati z junglera X a ne junglera Y v závislosti na situaci."Tak co si myslíte? Pamatujte ale, že tyto změny ještě nejsou finální a musí se spojit s novými itemy. Možná je ještě příliš brzy aby jsme se přeli, jestli jsou to dobré změny, nebo ne.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama