Změny v Curse a EdWard v Evropě
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Změny v Curse a EdWard v Evropě

Změny v Curse a EdWard v Evropě

M_Pech

M_Pech

9. 10. 2013 10:03

V Curse nastávají velké změny, vzniká dceřiný tým a EdWard bude hrát ve čtvrté sezóně opět v Evropě!

Reklama

Po skončení třetí sezony přichází změny na kompetitivní scéně. Máme tu "přestupové období". První v podání

Curse Gaming

. U nich se odehrálo po nevydařené sezoně spoustu změn a z původní pětice zbyl jen Voyboy. Curse představili hned 3 týmy.

 

Právě skončená sezona začala pro Curse velice dobře. Tým se držel na špici NA LCS a předváděl velice dobré výkony, před startem play off však přišel propad formy, který vyústil v odchod Elementze. Na jeho místo přišel Edward a od týmu se očekávaly dobré výsledky. Curse však podávali velice nestabilní výkony, zahazovali vyhrané hry a sezona 3 skončila stejně špatně jako sezona 2.

V nové sezoně vytáhne Curse do boje hned se třemi týmy. Hlavní tým bude bojovat v LCS (ještě nemá jistou účast), Team LOL Pro se pokusí kvalifikovat do LCS a Curse Academy budou zřejmě soutěžit v nové lize, kterou Riot připravuje ve spolupráci s Coca-Colou.

V hlavním týmu zůstal pouze Voyboy. Edward se vrací zpět do Evropy, NyJacky a Cop byli přesunuti do LoL Pro a Saintvicious se přesouvá na pozici trenéra týmu. Jako jeho náhrada bude u Curse působit bývalý jungler Dignitas IWillDominate, který měl minulou sezonu ban od Riotu a nemohl se zůčastnit LCS. Na midlane přichází Pobelter, který v Curse působil jako náhradník a hrál i za Curse Academy. Na botlane se sejdou dvě dobře známá jména, Aphromoo a Zekent.

V Team LoL Pro doplní dvojici Cop a NyJacky jungler Trickz a top laner Cruzerthebruzer. Supporta momentálně hledají.

Curse Academy opustil IWillDominate a zbytek týmu se nemění. V organizaci Curse by měli působit jako tým číslo 3 a například jako scrim partner pro zbylé 2 týmy.Sestava Curse Gaming:

Voyboy

Joe Esfahani Top

IWillDominate

Christian Rivera Jungle

Pobelter

Eugene Park Mid

Aphromoo

Zaqueri Black AD

Zekent

George Liu Support

Sestava Team LoL Pro:

Cruzerthebruzer Cruz Odgen Top
TrickZ Brian Ahn Jungle
Nyjacky Chenglong Wang Mid
Cop David Roberson AD

Sestava Curse Academy:

Rhux

Keenan Santos

Top

OneBadBrad

Brad Watson

Jungle

Only Jaximus

Phillip Carter

Mid

fabbbyyy

Jovani Guillen

AD

Tsatsulow

Jason Hawes

Support

A co bude s EdWardem? Jeden z nejznámějších supportů na světě končí v Americe. 

Když se v červnu tohoto roku objevila zpráva, že EdWard odchází z týmu Gambit Gaming, v kterém byl více než rok a půl a s kterým měl skvělé výsledky, do Ameriky, byl to pro řadu lidí a hlavně jeho fanoušků velký šok. EdWard nastoupil do základní sestavy týmu Curse - jedné z nejbohatších gamingových organizací v Americe. Po necelých čtyřech měsících ale EdWard zmizel z oficiální soupisky týmu Curse a na svém facebooku a twitteru psal velmi nekonkrétně o své budoucnosti. 

Teď je to ale jinak, neboť včera napsal na svůj facebook, že ve čtvrté sezóně bude hrát opět v Evropě.

A tady to začíná být zajímavé, protože možností je v současné chvíli opravdu hodně. O EdWardovi je známo, že je velmi dobrým přítelem Freeze, s kterým také posledních pár týdnů hraje poměrně aktivně duo Q. Uvidíme jej tedy spolu s Freezem v NiP? Anebo někde jinde? Vrátí se zpět do Gambitu?

Změny v Curse určitě nejsou jediné pohyby na scéně. Určitě přijdou další a to nejen v Severní Americe. Kam podle vás zamíří Edward? Změní se po letech sestava EG? (Shackera na 2 zápasy nepočítám) Rekkles/Puszu?

Máme mnoho otázek a málo odpovědí. To by se mohlo změnit v následujících dnech a týdnech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama