Získejte Riot Points do LoLka bez platební karty
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek Získejte Riot Points do LoLka bez platební karty

Získejte Riot Points do LoLka bez platební karty

Giry

Giry

2. 12. 2022 14:30

Za pomoci poukazů z obchodu Herní-kupony.cz získáte RP pohodlně a rychle.

Reklama

Jste fanoušky některé z oblíbených her Riotu? Chtěli byste si obohatit své hry o nové skiny či podobný obsah placený speciální herní měnou, ale nemáte k dispozici platební kartu? Nemusíte si zoufat nebo komplikovaně vymýšlet řešení. Za pomoci poukazů z obchodu Herní-kupony.cz získáte RP pohodlně a rychle. A k platbě nepotřebujete platební kartu. Vybírat můžete z kuponů na dobití Riot Points, Valorant Points, nebo mincí do Legends of Runeterra - zkrátka peníze pro vaši vyvolenou hru.

Domov slavné League of Legends

Suverénně nejoblíbenější a nejhranější hrou od studia Riot Games je právě LoLko. Proto je velmi oblíbený také kupon na dobití RP do League of Legends. Jak slavné LoLko vzniklo? Riot Games je americká společnost s kořeny sahajícími až do roku 2006, kterou proslavila především veleúspěšná hra League of Legends. Tato celosvětově oblíbená MOBA (multiplayer online battle arena) prvně spuštěná 27. října 2009 byla inspirována kultovním módem hry Warcraft III zvaným Defense of the Ancients - DotA. 

Cílem nejhranějšího módu této hry je v sestavě 5v5 hráčů bojovat, prostupovat nepřátelským územím například skrz ničení turret a konečně zlikvidovat nepřátelský Nexus - strukturu nacházející se v těsné blízkosti týmové báze. Hra je bohatá nejen množstvím šampiónů, za které můžeš hrát a kteří stále přibývají, ale i kvantem různých itemů, run či nezměrných herních strategií. 

Hra League of Legends je vzhledem k PvP zaměření a z toho vyplývající kompetitivnosti přirozeně výbornou hrou pro profesionální e-sport. V dnešní době existuje široké spektrum možných klání od celosvětové soutěže World Championship po lokální turnaje. Existuje rovněž i mnoho e-sportovců, kteří si touto činností s přehledem mohou vydělat jakožto full-time zaměstnáním. Vy si můžete třeba bleskurychle “vydělat” RP koupí herního kuponu.

Teamfight Tactics pro přemýšlivé stratégy

Roku 2019 přišel na svět dlouho očekávaný strategický tahový mód do hry League of Legends pojmenovaný Teamfight Tactics. Hra je typu auto-chess a figurují v ní charaktery ze zbylých módů hry League of Legends. Pokud během hraní zatoužíte po novém skinu nebo šampionovi, přes Herní-kupony.cz si můžete dobít i RP do TFT.

Jednotliví šampioni mají různé schopnosti a staty, ale i specifické vlastnosti, díky kterým mohou v kombinaci s jinými šampiony stejných vlastností získat dodatečné bonusy a vytvářet silná uskupení. Právě hra se synergiemi, ale i s rozdělováním itemů mezi jednotkami či jejich rozmístněním v rámci hexagonového herního pole či mnoho dalších drobných featurů dává za vznik obrovské znovuhratelnosti a volnému prostoru pro vlastní nápady. 

Ani TFT není z kola ven, dojde-li na možnost zápasů. A to ať už jde o to československou scénu a její vlastní šampionát, nebo klidně i světová mistrovství.

Nesmí chybět střílečka

Aby Riot obohatil svou paletu nabízených her, nesmí opomenout ani fanoušky stříleček. Valorant je multiplayerové FPS v kompetitivním 5v5 režimu, založená již tradičně rovněž na existujících charakterech. Hra byla oznámena již v roce 2019 jakožto “Project A” a finálně vydána 2. června 2020.

O Valorantu se v poslední době nejvíce mluví především v souvislosti s globální ligou a postupným odhalováním do ní zapojených týmů. Na soupisce ligy mimo jiné uvidíme i dva české hráče, Ladislava "Sacake" Sachra a Martina "Magnum" Peňkova, kteří budou reprezentovat španělskou organizaci KOI. 

Karetní hra na závěr

Už máme MOBA, auto-chess i FPSko. Co nám tak ještě ve výčtu chybí… samozřejmě v dubnu 2020 vydaná karetní sběratelská hra Legends of Runeterra. Cílem je opět díky vhodným kombinacím karet a jejich synergií obehrát soupeře a vítězit. Rozhodující není štěstí ani náhoda, nýbrž schopnost správně se rozhodovat a volit vhodné taktiky k porážce protivníka.

Tato “riotí” hra je stejně jako všechny výše zmíněné bezplatná a funguje na principu mikrotransakcí pro spíše kosmetické účely, rozhodně se tedy nejedná o žádnou pay-to-win.

Spousta způsobů platby či doručení

Legends of Runeterra sice je zcela postavená na kartách, ne však těch platebních. To ostatně ani další hry společnosti Riot Games, jejichž herní měnu si můžete pořídit koupí poukazu z obchodu Herní-kupony pro konkrétní hru. Díky široké nabídce doručovacích možností se nemusíte trápit, že pro vás převzetí bude nepohodlné či nevyhovující.

A co více, bohatá volba v rámci platebních metod vás jistě potěší především v případě, že nemáte vlastní, pro koupi digitální obsahu mnohdy vyžadovanou, platební kartu. Hotovostí můžete za svoji herní měnu zaplatit na terminálech Sazky se zpracováním do 10 minut, případně poštovní poukázkou se lhůtou 1-2 pracovních dnů. Nechybí ani klasický bankovní převod, okamžitý převod nebo rychlý online převod. To vše snadno a rychle tak, abyste co nejdřív mohli zase drtit své soupeře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama